Адвокат батька Брітні Спірс прокоментувала документальний фільм про співачку: “Джеймі врятував життя своїй доньці”

Після виходу документального фільму про 39-річну Брітні Спірс Framing Britney Spears на її батька Джеймі посипалися звинувачення з усіх боків – шанувальники зірки ще активніше стали виступати за те, щоб його позбавили права опіки над донькою. Не стримався навіть бойфренд зірки Сем Асгарі, який після перегляду картини назвав свого потенційного тестя грубим нецензурним словом.

Однак адвокат Джеймі Спірса Вівіан Лі Торін спробувала його захистити, заявивши, що він врятував своїй доньці життя і хоче для неї тільки кращого.

Я розумію, що в кожної історії має бути злодій, але тут люди дуже помиляються. Це історія про відчайдушно відданого і люблячого батька, який врятував свою доньку з небезпечної для її життя ситуації. Люди завдавали їй шкоди і експлуатували її, – сказала вона в інтерв’ю ABC News.

Джеймі Спірс став опікуном своєї доньки в 2008 році. За словами адвоката, коли Джеймі вступив на свою посаду, активи його доньки становили всього 2,8 мільйона доларів, вона була в боргах і зіткнулася з судовими позовами на суму в мільйони доларів. Однак саме завдяки батькові вона змогла вирішити свої фінансові проблеми, і зараз її статки становлять 60 мільйонів доларів.

Вівіан Лі Торін також сказала, що Джеймі допомагав доньці повернути право опіки над двома дітьми (у зірки є два сина, 15-річний Шон і 14-річний Джейден, від колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна).

Він співпрацював з нею, щоб допомогти їй повернути право опіки над дітьми. Він налагодив її справи з фінансами. І він створив для неї безпечне середовище, щоб вона могла жити так, як хоче, далеко від засобів масової інформації, які завдають їй стільки страждань,- додала вона.

За її словами, Джеймі Спірс дуже любить свою доньку, а всі спекуляції в ЗМІ на цю тему далекі від правди.

Джеймі любить свою доньку. У них, як і в будь-якій іншій сім’ї, час від часу виникають проблеми, але це жодним чином не відміняє того, що вони люблять і підтримують один одного. Брітні знає, що батько любить її, і вона знає, що може звернутися до нього в будь-який час. Джеймі є опікуном Брітні, тому що любить її. Він хоче кращого для неї,- додала вона.

проте, Брітні Спірс категорично проти того, щоб батько продовжив відповідати за її фінансові справи. Вона хоче позбавити його права опіки в суді. Поки, правда, зробити їй це не вдалося.

Читайте також: Енн Гетевей розповіла, що їй прийшлось поборотися за роль в “Диявол носить Prada”

Поділись


Новини партнерів