Син Джолі та Пітта Меддокс вирішив повернутися до Південної Кореї

19-річний син 45-річної Анджеліни Джолі і 57-річного Бреда Пітта Меддокс збирається повернутися в Південну Корею, де він вчиться в університеті Енсе на факультеті біології, на тлі новин про посилилення битви батьків за опіку.

За інформацією деяких джерел, Меддокс недавно дав свідчення проти свого батька в суді і нібито відгукувався про нього не дуже втішно. Інші інсайдери відзначають, що в дійсності цього не було.

Як повідомляє видання The Sun, очне навчання в коледжі частково має розпочатися в квітні, так що найближчим часом старший син пари відправиться в Сеул. З початком пандемії він повернувся в будинок до своєї матері, де навчався онлайн до останнього моменту.

Прощатися зі своїм батьком Меддокс, очевидно, не буде – після сварки 2016 року він обірвав контакти з Піттом і зайняв сторону матері. За словами джерел, він навіть має намір відмовитися від прізвища батька (зараз він використовує подвійне Джолі-Пітт) і в документах, які не несуть юридичної сили, використовує прізвище Джолі.

Меддокс хоче офіційно змінити своє прізвище на Джолі, але Анджеліна сказала, що не підтримує його, – каже інсайдер.

Ймовірно, довгоочікувана битва за опіку над дітьми Джолі і Пітта завершиться вже в квітні. Про рішення судді Меддокс може дізнатися, вже будучи на іншому континенті.

Читайте також: Вагітну Дашу Квіткову терміново госпіталізували в лікарню

Поділись


Новини партнерів