Бездомний проник в будинок Джонні Деппа: чоловік спустошив бар і вирішив прийняти душ

Знаменитий голлівудський актор Джонні Депп знову опинився на перших сторінках ЗМІ. Цього разу в зв’язку з тим, що в його будинок проник невідомий. Подробиці по темі читайте в нашому матеріалі.

Як повідомляє видання TMZ з посиланням на джерело в поліції, в будинок Джонні Деппа регулярно проникають сторонні люди, так бездомні таємно потрапляють в будинок зірки “Піратів Карибського моря” і поводяться там, як у себе вдома.

Люди набираються нахабства і незаконно плавають в басейні актора, проводять час в дорогих інтер’єрах, а деякі навіть ходять по будинку в голому вигляді. Ось і недавно стався схожий випадок.

Так, сусіди Джонні Деппа, який зараз відсутній, викликали поліцію, помітивши такого зухвалого персонажа, адже зазвичай непрохані гості Деппа заходять і на їх територію. Помітивши, як бездомний чоловік бродить на задньому дворі його будинку, чоловік викликав копів, а той, злякавшись, переліз через паркан на територію актора.

В результаті виявилося, що чоловік вже встиг поласувати алкоголем в барі Деппа, а також пішов приймати душ і не захотів звідти виходити, тому поліції довелося вибивати двері.

Чоловікові висунули звинувачення у вандалізмі і псуванні майна Джонні Деппа.

Читайте також: Син Анджеліни Джолі відмовився від прізвища батька і дав свідчення проти Бреда Пітта

Поділись


Новини партнерів