Біллі Айліш кардинально змінила імідж

19-річна володарка семи статуеток “Греммі” Біллі Айліш кілька годин тому здивувала свою 78-мільйонну аудиторію в Instagram несподіваною зміною іміджу. Зірка, яка останні кілька років була віддана своєму образу – волосся Біллі було пофарбоване в синьо-чорний, а корінці – в неоново-зелений, – стала блондинкою!

Своїм фото з новим кольором волосся Айліш поділилася в Instagram, тим самим викликавши цілу бурю емоцій у своїх фанатів. У коментарях вони відзначали, що ніяк не можуть повірити в таку кардинальну зміну іміджу зірки.

“Ущипніть мене”,- підписала Біллі фото, на якому постала з новим кольором волосся.

У мережі відразу ж почали жартувати, що тепер шанувальниці Біллі Айліш по всьому світу будуть скуповувати в магазинах перекис і світлу фарбу, щоб домогтися максимальної схожості зі своєю кумиркою. Багато особливо кумедних реакцій передплатників на свою б’юті-трансформацію співачка опублікувала в своїх Сторіс.

Я була максимально сфокусована на своїх справах сьогодні до того моменту, поки не побачила Біллі з новим кольором волосся,

Я вже 30 хвилин дивлюся на фото Біллі з новим кольором волосся і думаю: “Чорт, як легко ця жінка мною маніпулює”,

– висловилися передплатники.

Тепер шанувальники гадають, для яких саме цілей Біллі Айліш вирішила змінити колір волосся. Одні вважають, що зірка наважилася на фарбування заради зйомок у черговому кліпі, інші – що вона просто висвітлила волосся перед тим, як перефарбувати його у новий, ще більш екзотичний відтінок, ніж раніше, а треті переконані, що так зірка нарешті вирішила відійти від свого звичного способу андрогінного підлітка.

Читайте також: Демі Ловато розповіла про згвалтування та пережиті травми

Поділись


Новини партнерів