Демі Ловато розповіла про згвалтування та пережиті травми

Вчора на фестивалі SXSW Film Festival відбулася прем’єра документального фільму Demi Lovato: Dancing with the Devil про життя 28-річної Демі Ловато. У ньому знаменитість відверто розповідає про пережиті проблеми.

Так, раніше вже було відомо, що Демі поділиться з глядачами тим, які проблеми зі здоров’ям вона отримала через пристрасть до наркотиків. Цей епізод увійшов в тизер. У повній версії фільму Ловато розповіла і про пережите сексуальне насильство. З ним співачці довелося зіткнутися кілька разів у своєму житті. Вперше це сталося, коли їй було 15 років.

Я втратила цноту в результаті зґвалтування. У мене не було романтики в перший раз,- каже Демі у фільмі.

Вона розповіла, що це зробив чоловік, з яким вона тоді зустрічалася, але все сталося без її згоди, і в той момент вона була не готова до сексу. Ловато зазначила, що, незважаючи на її спроби заявити про те, що трапилося дорослим, ніяких наслідків для її кривдника не було.

Демі також розповіла, як намагалася сама побороти травму, дотримуючись порад з книг, але в підсумку їй стало тільки гірше.

Я передзвонила цій людині через місяць і спробувала виправити ситуацію, взявши її під контроль, але це лише змусило мене відчувати себе ще гірше, – зізналася Демі.

Вона також зазначила, що їй важко було постійно бачити цю людину. Переживаючи те, що трапилося, вона перестала їсти.

Заново пережити підліткову травму їй довелося і в 2018 році, коли у неї трапилося передозування наркотиків. Демі розповіла, що її безпорадністю скористався дилер, який постачав їй заборонені речовини.

У мене не просто було передозування. Моїм станом скористалися. Коли мене знайшли, я була голою. Мене буквально залишили вмирати після того, як скористалися мною. Коли я прокинулася в лікарні, мене запитали, чи був у нас секс з обопільної згоди. У мене промайнуло перед очима, мов спалах, як він сидить на мені, і я сказала “так”. Лише через місяць після передозування я зрозуміла, що була не в змозі приймати рішення, – поділилася спогадами Демі.

Слова виконавиці підтвердила і її подруга Сіра Мітчелл.

Він просто накачав її наркотиками і кинув помирати,- сказала вона.

Читайте також: Алекс Родрігес прилетів на зйомки до Дженніфер Лопес, щоб врятувати їхні стосунки

Поділись


Новини партнерів