Донька Вуді Аллена розповіла про жорстоке насильство з боку батька

35-річна Ділан Ферроу розповіла про знущання прийомного батька. За словами дівчини, 85-річний Вуді Аллен, завдав їй важку психологічну травму.

Режисер і його кохана Міа удочерили дівчинку в 1991 році. Вуді обожнював Ділан і часто проводив з нею час. Знайомі захоплювалися тим, що у нього прокинулися батьківські почуття. Однак уже через рік дівчинка поскаржилася названій матері на сексуальне насильство. Режисер заперечував свою провину, вважаючи, що цивільна дружина мстить йому через доньку. Але, за словами прокурора, доказів його провини було достатньо. Мати не довела справу до суду,оскільки переживала, що завдасть моральну шкоду дитині.

У новій частині документального фільму «Аллен проти Ферроу» дівчина стверджує, що прийомний батько завдав їй важку психологічну травму. «Я завжди перебувала в його лапах. Він полював за мною», – зізналася Ділан.

Прийомна донька режисера картини «Колесо чудес» не могла нормально засипати ночами і страждала панічними атаками через жорстоке поводження з боку Аллена. Мама звернула увагу, що дівчинка стала дуже замкнутою, і відправила її до психотерапевта. Там дівчинка вперше зізналася, що у неї є «секрет».

У 1992 році її прийомна мати Мія зробила зізнання. Вона записала діалог з дочкою, в якому та поділилася подробицями сексуального насильства над нею. “Не рухайся. Я повинен зробити це, а потім ми поїдемо в Париж», – передала дівчинка слова режисера.

Ділан стверджує, що одного разу, коли вона почала чинити опір, Аллен опустив її обличчя в тарілку з гарячими спагетті. Дівчина досі не може прийти до тями від пережитого. «Ця маленька дівчинка відчуває сильний біль. Ці домагання руйнують все всередині неї», – цитує The Sun слова Ферроу.

Тітка Ділан теж помічала дивну поведінку Аллена поруч з дівчинкою. Він, за словами Тиси, занадто еротично наносив сонцезахисний крем на спину оголеної дитини.

Раніше дівчина була обурена тим, що люди не повірили в правдивість її слів. Ділан зазначила, що речі і звуки, що нагадують про режисера, викликають у неї напад паніки.

Аллен завів роман з іншою прийомною донькою. Американський режисер одружився на дівчині, незважаючи на 35-річну різницю у віці.

Читайте також: Алекс Родрігес прилетів на зйомки до Дженніфер Лопес, щоб врятувати їхні стосунки

Поділись


Новини партнерів