Геллі Беррі поділилася рідкісним архівним знімком доньки в честь її 13-річчя

Багато зіркових дітей з пелюшок знаходяться на очах у папараці і стають постійними героями репортерської хроніки нарівні з батьками. Але деякі знаменитості докладають всіх зусиль, щоб захистити дітей від зайвої уваги, і самі вирішують, коли слід показувати їх знімки публіці.

До другої групи явно відноситься 54-річна Геллі Беррі. Але вчора оскароносна актриса вирішила зробити виняток і поділилася з передплатниками архівним знімком своєї дочки Нали, якій виповнилося 13 років. Зі вступом в підлітковий вік Геллі вирішила привітати її публічно.

Незалежно від того, скільки разів я кажу їй, що люблю її, я люблю її ще більше. З 13-м днем ​​народження, Нала!- написала Холлі.

Нагадаємо, що Налу Беррі народила від манекенника Габріеля Обрі, з яким вона зустрічалася з 2005 по 2010 рік. Розставання пари проходило зі скандалом. Обоє батьків боролися за право опіки над донькою.

Тоді актриса висунула проти колишнього коханого ряд звинувачень, заявивши, що він схильний до частих депресій, крім того, нібито відмовлявся визнати доньку через те, що вона змішаної раси.

У Беррі також є семирічний син Масео, батьком якого є її колишній чоловік Олів’є Мартінес. Зараз Геллі зустрічається з 51-річним музикантом і співаком Ваном Хантом.

Читайте також: Алекс Родрігес прилетів на зйомки до Дженніфер Лопес, щоб врятувати їхні стосунки

Поділись


Новини партнерів