Алекс Родрігес прилетів на зйомки до Дженніфер Лопес, щоб врятувати їхні стосунки

Новина про розставання 51-річної Дженніфер Лопес і 45-річного Алекса Родрігеса не на жарт розбурхала громадськість. Незабаром чутки були спростовані – пара зробила спільну заяву, в якій йшлося, що вони працюють над відносинами. І, схоже, свої слова Алекс готовий підтвердити справою.

Судячи з Сторіс бейсболіста, він відправився в Домініканську Республіку, де зараз над новим фільмом Shotgun Wedding працює Дженніфер. У понеділок Родрігес запостив в інстаграм коротке відео з дому з видом на океан і тропічний сад з пальмами.

Щасливого понеділка. Новий тиждень. Новий день. Вперед. вгору, – підписав ролик Алекс, позначивши в кутку зображення Дженніфер Лопес (самої співачки на відео, втім, не видно).

Джерело, близьке до пари, також повідомило порталу E! News, що Джей Ло і Алексу було складно перебувати в розлуці, поки вона знімається за кордоном.

Вони ще не були в такій ситуації, і це було непросто для їх відносин, – пояснив інсайдер.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 12 березня, стало відомо, що Алекс і Дженніфер нібито розірвали заручини після чуток про роман Алекса із зіркою реаліті-шоу Медісон ЛеКрой. Джерело, близьке до Алекса, розповіло Е! News, що він ніколи з нею не зустрічався. Медісон також заявила минулого місяця, що вони ніколи не зустрічалися особисто.

На наступний день Лопес і Родрігес спростували новини про те, що вони розлучилися. У той же день на питання репортера, чи вільний Алекс, той відповів негативно.

Вони намагаються у всьому розібратися. Він абсолютно не хоче розлучатися і дав багато обіцянок, щоб спробувати зберегти стосунки. Він прилетів, щоб бути з нею і довести їй, наскільки він серйозний. Вони не знають, що буде далі,- прокоментував інсайдер відносини пари в даний момент.

За його словами, Дженніфер в цілому налаштована прихильно до свого коханого, але в даний момент намагається зосередитися на своїй роботі.

Вона хоче закінчити зйомки, перш ніж вони придумають, що робити далі. Вона хоче дати йому шанс зробити все правильно і дійсно любить його, – зазначило джерело.

Раніше деякі інсайдери відзначали, що в стосунках пари вже давно назрівали проблеми, і відчуження не було раптовим.

Друзі Дженніфер протягом довгого часу попереджали її, що Алекс не був хорошим хлопцем і що він використовував її, щоб очистити свій заплямований імідж після численних скандалів. Протягом багатьох років Дженніфер не дослухалася до попереджень, але тепер вона їм вірить,- сказав тоді один з інсайдерів.

Інший інсайдер тоді підтвердив, що Медісон ЛеКрой дійсно не була причиною конфлікту пари.

Репутація Алекса не є кристально чистою. Так, протягом свого життя він потрапив в низку скандалів. Ще під час спортивної кар’єри його звинувачували у вживанні допінгу, брат колишньої дружини Алекса звинуватив його в шахрайстві (у них був спільний бізнес), крім того, за Родрігесом закріпився імідж вельми велелюбного чоловіка, схильного до систематичних зрад.

З чуток, невірним він був і Дженніфер, але та його прощала. Так, бейсболіст Хосе Канеско в 2019 році розповідав, що Алекс зраджував Джей Ло з його колишньою дружиною, і навіть був готовий підтвердити це на детекторі брехні.

Нагадаємо, що Джей Ло і Алекс почали зустрічатися в 2017 році, а в 2019 році Родрігес зробив пропозицію своїй коханій. Однак через пандемію коронавірусу весілля довелося перенести. Не так давно Лопес заявила, що не поспішає заміж. У Дженніфер є двоє дітей від колишнього чоловіка Марка Ентоні – 12-річні близнюки Емма і Макс, у Алекса Родрігеса – дві доньки, Наташа і Елла, від колишньої дружини Синтії Скертіс. Всі четверо часто з’являлися на сімейних знімках і встигли добре порозумітися.

Читайте також: Дженніфер Лопес висміяла чутки про розрив з Алексом Родрігесом

Поділись


Новини партнерів