Ситуація загострилася: відносини Кім Кардаш’ян і Каньє Веста стали натягнутими

Очевидно, що друзями після розлучення 40-річна Кім Кардаш’ян та 43-річний Каньє Вест не залишаться. Як повідомляють інсайдери, телезірка і репер більше не розмовляють один з одним. Каньє змінив всі телефонні номери і сказав дружині, що вона може зв’язатися з ним тільки через його охорону.

Як розповіло джерело виданню Page Six, Вест вирішив раптово обірвати всі зв’язки з дружиною ще до того, як вона подала на розлучення.

Незважаючи на це, дітей вони як і раніше виховують спільно: Кім не перешкоджає спілкуванню Каньє з ними.

Вона довіряє йому в спілкуванні з дітьми. Він любить їх і часто з ними бачиться. Коли вона йде з дому, він приходить і проводить з ними час, – поділився інсайдер.

Він також додав, що однією з вимог Каньє стало те, що Кім не повинна бути присутньою під час його зустрічей з синами і доньками.

Кім Кардаш’ян зберегла за собою право володіння сімейним маєтком в Каліфорнії, де вона живе разом з дітьми. Незважаючи на те, що будинок купив репер, претендувати на нього він не став.

Зараз Вест більшу частину часу проводить в Лос-Анджелесі, а не у Вайомінгу, де у нього є маєток, тому регулярно бачиться з дітьми. Після розлучення пари семирічна Норт, п’ятирічний Сейнт, трирічна Чикаго і однорічний Псалмі залишаться жити з матір’ю, але репер буде з ними бачитися при першій-ліпшій можливості – Кім проти цього не заперечує.

Читайте також: Каменських не стримала сліз та вперше розповіла про смерть свого батька

Поділись


Новини партнерів