Катерина Кухар приміряла сукню Попелюшки, відвідавши благодійний вечір

Українська прима-балерина Катерина Кухар викликала фурор в мережі, оприлюднивши нові свої фото. Публікацією знаменитість поділилася на особистій сторінці в Інстаграм.

Відзначимо, для виходу в світ балерина вибрала сукню, схожу на вбрання Попелюшки. Її наряд складався зі спідниці та корсета, розшитого квітами. Відзначимо, багато уваги цей образ привертав своїм пікантним декольте і напівоголеною спиною.

Катерина також похизувалася розкішним волоссям, уклавши його в локони. На обличчі балерина зробила вечірній макіяж з темними коричневими тінями на повіках і матовою помадою нюдового кольору на губах.

«Дорослі іноді потребують казки навіть більше, ніж діти … @valeriya_guzema, спасибі за чарівний і казковий вечір! Ти – втілення натхнення і доброти! » – написала Кухар під фото

Відзначимо, шанувальники балерини були в захваті від її образу. Вони порівняли українську знаменитість з лялькою. «Ідеальна! Як лялечка», « Яка красива, ніжна, повітряна. Як фея в казковому саду», «Казково прекрасна», «Чарівне фото», «Принцеса», «Лялька! Супер!» «Катруся, ти як фея! Ніжна, красива і переносиш своїм образом в казку», – писали люди.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ekaterina Kukhar (@ekaterinakukhar_official)

Читайте також: Даша Квіткова розповіла, як протікає її вагітність

Поділись


Новини партнерів