Даша Квіткова розповіла, як протікає її вагітність

На своїй особистій сторінці в Instagram популярна українська блогерша і переможниця шоу «Холостяк-9» Даша Квіткова вирішила розповісти про те, як протікає її вагітність. Дівчина відверто і детально написала, що з нею і її організмом відбувається на 20 тижні цікавого положення.

Так, дружина телеведучого Нікіти Добриніна вказала, що за цей період вже набрала 9 кілограмів – зараз її вага становить 64 кг. «УЗД зробити не вийшло, тому що малюк прокинувся і постійно крутився, закриваючись ручками. У його плани фотографія не входила. З цього дня набір ваги буде відбуватися швидше, тому посадили на міні-дієту. Після 18.00 не можна їсти вуглеводи, а білки можна вживати в будь-якій кількості», – розповіла Даша. Крім цього, Квіткова зізналася, що в даний час не уявляє своє життя без подушки для вагітних.

Крім цього, жінка пояснила, що відчуває себе злегка приторможеною та забудькуватою. Також вона порівняла себе з кабачком-неваляшкою, та зазначила, що найскладніше їй дається виходити з машини або ж вставати з ліжка.

Раніше Даша опублікувала в мережі нове фото, яке моментально стало популярним. Відзначимо, вагітна жінка постала перед камерою в дуже відвертому образі, позуючи в сорочці і в джинсах. У той же час варто вказати, що Даша вирішила не застібати сорочку, позуючи без бюстгальтера. Відверте фото з’явилися на особистій сторінці Даші в «Інстаграм».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Daria Kvitkova (@kvittkova)

Читайте також: Оля Полякова вразила кардинальними змінами іміджу

Поділись


Новини партнерів