Стали відомі перші подробиці шлюборозлучного процесу Кім Кардаш’ян і Каньє Веста

40-річна Кім Кардаш’ян та 43-річний Каньє Уест, про розставання яких стало відомо на початку року, вже приступили до шлюборозлучного процесу, і днями з’явилися його перші подробиці.

Як повідомляє видання TMZ, телезірка збереже за собою право володіння сімейним особняком в Хідден-Холлс, штат Каліфорнія, вартістю 60 мільйонів доларів.

Цікаво, що спроектував цей будинок сам репер, на це він витратив багато років. Однак на особняк музикант, схоже, не претендує. А ось Кім неодноразово говорила, що будинок їй подобається і вона хоче, щоб їхні діти росли саме тут. До того ж зовсім поруч живуть усі її рідні, в той час як Вест не має тісних зв’язків з цим районом.

Де тепер збирається жити на постійній основі Каньє, невідомо, але останнім часом він досить комфортно себе почував на сімейному ранчо у Вайомінгу, де провів більшу частину минулого року.

Розлучення пари, судячи з усього, буде цілком мирним. Навіть зараз Кім рекламує в своєму блозі взуття марки свого чоловіка Yeezy.

У подружжя є шлюбний договір, порушувати який ніхто з них не збирається.

Їх розлучення настільки мирне, наскільки це можливо, але це не означає, що воно радісне або ідеальне. Це просто означає, що вони ведуть себе по-дорослому, – розповів інсайдер.

Дітей, семирічну Норт, п’ятирічного Сейнта, трирічну Чикаго і однорічного Псалмі, подружжя теж збираються виховувати спільно. Однак спільна опіка не означає, що пара розділить свої обов’язки 50 на 50. Очікується, що більшу частину часу діти пари будуть знаходитися зі своєю матір’ю в Каліфорнії.

Читайте також:Кім Кардаш’ян вперше вийшла в світ без обручки

Поділись


Новини партнерів