Елайджа Вуд розповів про найскладніші сцени «Володаря перснів»

У 2001-му році відбувся реліз двох культових кінофраншиз: «Гаррі Поттер» і «Володар перснів». На честь їх двадцятиріччя виконавці головних ролей Деніел Редкліфф та Елайджа Вуд знялися разом для квітневої обкладинки Empire.

У відвертому інтерв’ю Елайджа зізнався, що професія актора дає можливість отримати «божевільний життєвий досвід». Для виконавця ролі Фродо найскладнішим було знімати сцену в башті Кіріт Унгол з «Повернення короля». Все через те, що творці знімали трилогію не в хронологічному порядку і акторові було складно різко перебудуватися на інший емоційний стан його персонажа (в тій сцені хоббіт вже почав піддаватися силі кільця).

Вуд також розповів, що думає про наступні проекти франшизи, створені вже без його участі. Так, йому здається дивним, що Amazon назвав новий серіал по Толкіну «Володарем перснів».

«Це не «Володар перснів»! Дія відбувається під час Другої епохи Середзем’я, за тисячу років до подій, про які розповідали ми», – підкреслив актор. При цьому він зазначив, що йому подобається «неймовірний іспанський режисер» Хуан Антоніо Байона, який знімає перші епізоди, а також те, що творці зберегли спадкоємність по відношенню до трилогії, організувавши зйомки в Новій Зеландії.

Нагадаємо, в 2019 році Amazon оголосив, що зніматиме серіал по всесвіту «Володаря перснів». Уже відомо, що дії розгортатимуться в період правління Саурона, за 3000 років до подій «Братства кільця». Елайджа Вуд не задіяний у проекті, але заявив про своє бажання взяти участь в роботі.

Читайте також: Дрю Беррімор відверто розповіла про пластику і “уколи краси”

Поділись


Новини партнерів