Дрю Беррімор відверто розповіла про пластику і “уколи краси”

45-річна Дрю Беррімор завжди відкрито говорить з журналістами і своїми шанувальниками на найрізноманітніші теми. Так, в одному з нових епізодів свого шоу The Drew Barrymore Show актриса відверто розповіла про своє ставлення до пластичної хірургії і різних омолоджуючих б’юті-процедур.

Зірка зізналася, що ніколи не лягала під ніж в цілях поліпшити свою зовнішність, і пояснила, чому уникає подібних втручань. Зробила це Дрю, звичайно ж, у властивій їй іронічній манері.

Мене дійсно дуже хвилює те, що відбувається з моїм обличчям. Але я знаю себе: я дуже залежна людина. Я зроблю одну “ін’єкцію краси” і вже до п’ятниці буду виглядати як Джослін Вільденштейн. Тому я уникаю подібних процедур. Я дуже часто у своєму житті впадала в різного роду крайнощі. Тому тепер я дуже нудна: виступаю за безпеку і здоров’я, – поділилася думкою Беррімор, натякнувши на свої проблеми з наркотиками і алкоголем, з якими вона зіткнулася в підлітковому віці (з дев’яти років Дрю почала вживати алкоголь, в 13 вона спробувала кокаїн і тоді ж вперше опинилася в реабілітаційному центрі).

У своїй промові Дрю неспроста згадала 80-річну світську левицю Джослін Вільденштейн. За своє життя та зробила величезну кількість пластичних операцій, після яких змінилася до невпізнання і отримала в народі прізвисько Жінка-кішка.

У тому ж випуску свого шоу Беррімор виступила за природне старіння. Актриса зізналася, що неодноразово спостерігала за жінками, одержимими пластикою, і щиро вважала їх нещасними людьми:

Ми старіємо, і це нормально. Це частина нашого життя. Звичайно, з кожним роком я відчуваю себе більш вразливою. Але це допомагає мені цінувати кожен рік свого життя все більше.

Нагадаємо, що зовсім протилежну думку про пластичну хірургію недавно висловила колега і ровесниця Беррімор Єва Мендес. 46-річна актриса зізналася, що виступає “обома руками за” хірургічне втручання з метою збереження молодості і краси. Крім того, кохана Раяна Гослінга завжди відверто розповідає про свої омолоджуючі процедури в Instagram. Наприклад, недавно вона повідала про ліфтинг, до якого вдалася, щоб підтягнути шкіру на шиї.

Читайте також: Ельза Госк розповіла про пологи: “Це найжахливіший біль, який я коли-небудь відчувала”

Поділись


Новини партнерів