Кейт Вінслет розповіла, чого їй не вистачало під час зйомки відвертих сцен

Актриса стала гостею подкасту Саміра Ахмеда, в якому висловилася про зйомки постільних сцен у фільмі «Титанік». За словами Вінслет, їй було б простіше зніматися у відвертих епізодах, якби на знімальному майданчику були присутні координатори інтимних сцен.

«Я безумовно хотіла б, щоб вони були присутні на майданчику, коли я знімалася. Просто щоб була людина, яка могла б сказати: «Чи можна попросити його не класти туди свої руки?» Говорити це самій може бути досить незручно», – сказала Кейт.

І здається, з тих пір вона вирішила взяти цей обов’язок в свої руки. У подкасті актриса зізналася, що в новому проекті HBO «Мер з Істтауну» роль координатора інтимних сцен вона взяла на себе.

«Оскільки не передбачалося, що в цій сцені актори будуть роздягатися, знімальна група не подумала про те, щоб запросити координатора з інтимних сцен. Але я просто відчула, що акторка нервує. Тому я сказала їй: «Я буду тут, я залишуся, я не піду зі знімального майданчика». Вона відповіла мені: «Слава богу, Кейт, велике тобі спасибі!» Так що в підсумку я ховалася в багажнику машини. Я знала, що їм буде легше, якщо буде людина, яка зможе підняти руку і сказати: «Насправді зараз нам потрібно зупинитися. Чи всі в порядку?» – розповіла актриса.

Читайте також: Мер’єм Узерлі показала фото батька своєї другої дитини

Поділись


Новини партнерів