Мер’єм Узерлі показала фото батька своєї другої дитини

Чим менше відомо про особисте життя знаменитості, тим більший ажіотаж викликає будь-яка інформація, яка просочилася до публіки. Приклад тому – зірка серіалу “Величне століття”, 37-річна Мер’єм Узерлі. Передплатники актриси і турецькі журналісти стали справжніми детективами і, здається, нарешті вирахували нового коханого актриси, від якого в січні цього року вона народила дочку Лілі.

Раніше було відомо, що Мер’єм зустрічається з американським бізнесменом, який прилетів до Німеччини по роботі але після знайомства з актрисою уже не зміг з нею розлучитися і залишився в Берліні. Однак ні як його звуть, ні як він виглядає, публіці було невідомо. І ось, здається, хоча б одна загадка розгадана – в мережі вирахували фото обранця Мер’єм.

Чоловік потрапив на знімки з дня народження старшої дочки Мер’єм Узерлі, семирічної Лари, які днями були опубліковані в Instagram актриси. Хоча і сама Мер’єм, і чоловік були одягнені в карнавальні костюми, по особливих прикметах – зачісці і густій ​​бороді – передплатники змогли вистежити його і ідентифікувати на інших знімках в блозі.

Справа в тому, що Мер’єм захоплюється фотографією і веде окремий блог, де ділиться своїми репортажами і портретними зйомками.

Одне з фото, на якому, імовірно, відображений коханий актриси, було опубліковано ще в березні 2019 року. На ньому Мер’єм ніжно пригорнулася до чоловіка, який сидить в перукарському кріслі. На ці знімки посилається і турецький телеканал D.

Я думаю, що це та сама людина, що і в її останньому пості про день народження доньки. Так що я думаю, що він її бойфренд і батько другої дитини. Мені подобається його стиль! Гарна пара, якщо це правда, – написав один із коментаторів.

Здогадки мережевих детективів, здається, підтвердила і сама Мер’єм. У Сторіс вона поділилася відео з подарунковою коробкою цукерок до Дня святого Валентина, яка була прикрашена знімками Мер’єм Узерлі з її новим коханим, а також загальною фотографією, на якій відображені і обидві доньки актриси.

Нагадаємо, що Мер’єм не прагне відповідати традиційним уявленням про роль і місце жінки в мусульманському суспільстві. За те, що вона народила вже двох дітей поза шлюбом (з батьком Лари, турецьким бізнесменом Джаном Атешем, вона не оформляла стосунки і розлучилася з ним під час вагітності), актрису нерідко критикують прихильники патріархального укладу.

Сама Мер’єм народилася в змішаній родині – її мати німкеня, а батько турок, тому в Туреччині у Мер’єм Узерлі також багато шанувальників, які з цікавістю стежать за життям актриси. У консервативному мусульманському суспільстві багато хто вважає, що своїм способом життя вона подає поганий приклад молоді.

Читайте також: Настя Каменських вразила відвертим декольте у білосніжній сукні

Поділись


Новини партнерів