Настя Каменських вразила відвертим декольте у білосніжній сукні

Виконавиця хіта «Це моя ніч» нещодавно повернулася з відпочинку на Мальдівських островах. Настя релаксувала в екзотичному куточку планети разом з своїм обранцем Потапом. Поп-діва повернулася з курорту з ідеальною засмагою, якою вирішила похизуватися. Вона одягла довгу силуетну сукню молочного відтінку.

Каменських вибрала наряд з повітряними плечима і екстремальним декольте до талії. V-подібний виріз оголив бюст артистки, яка проігнорувала бра.

Дружина репера Потапа зробила лаконічну зачіску з ефектом мокрого волосся. Вона прибрала локони назад, залишивши біля обличчя одне пасмо. Стилісти зробили моделі чуттєвий макіяж відтінку шоколаду. Спекотна брюнетка прикрасила вуха мінімалістичними сережками з діамантами і відмовилася від аксесуарів на шиї.

Зірка поділилася кадром з нового кліпу «Почуття». Вона постала в ефектній весільній сукні з блискучої тканини. «І нехай ті, кого ми любимо, завжди відчувають нашу любов. Деякі моменти і події ми назавжди зберігаємо в пам’яті і в серці – де б ми не були і що б ми не робили», – написала зірка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Фанати адресували зірці безліч компліментів. Деяким наставниця українського вокального шоу «Х-Фактор» нагадала голлівудську актрису.

«Як лебідь», «Ангел», «Ідеальна», «Так виглядає фігура мрії!», «Чудова», «Чарівна дівчина», «Ви схожі на грецьку амфору», «Від тебе тремтіння по тілу! Королева!», «Рідкісний діамант», «Голлівудська зірка, не інакше. Якраз для червоної килимової доріжки “Оскара”! Виглядаєш приголомшливо»- прокоментували вони.

Читайте також: Андрій Данилко став власником четвертої квартири на Хрещатику

Поділись


Новини партнерів