Сальма Гаєк розповіла про травматичність досвіду зйомки у відвертих сценах з Антоніо Бандерасом: “Я ридала”

Бойовик 1995 року “Відчайдушний”, знятий режисером Робертом Родрігесом, став першою голлівудською роботою в кар’єрі мексиканської актриси Сальми Гаєк. Нещодавно в одному з подкастів з актором Дексом Шепардом актриса пригадала про цей кінодосвід і поділилася емоціями, які отримала в процесі зйомок.

Сальма зізналася, що режисер з самого початку не попередив її провідверту сцену, яку їй потрібно було зіграти з уже досить досвідченим партнером Антоніо Бандерасом. За задумом режисера, в кадрі Сальма повинна була постати повністю оголеною і переконливо зіграти пристрасну ніч кохання з Бандерасом. Дізнавшись про це, Гаєк (їй на той момент було 28 років) не змогла стримати сліз.

Як тільки ми приступали до зйомок, я починала ридати зі словами: “Я не знаю, чи зможу я це зробити. Я боюся”. Мене лякав і сам Антоніо. Він поводився як справжній джентльмен і був дуже милим – ми, як і раніше, добре дружимо, – але був розкутим і вільним. Мене лякало, що йому так легко було зіграти цю сцену. Тоді я починала плакати, а він говорив: “О боже! Ти змушуєш мене відчувати себе жахливо”. А я була так збентежена, що просто не могла стримати сліз, – розповіла Гаєк.

У тій же розмові Сальма уточнила, що як Антоніо, так і режисер картини Роберт Родрігес робили все можливе, щоб вона комфортно почувала себе на знімальному майданчику. Актриса також додала, що режисер не чинив на неї якогось тиску, проте підкреслила, що все одно вважає цей свій досвід досить травматичним:

Я не могла опустити рушник. Тоді вони починали мене смішити, я знімала його на дві секунди і знову починала плакати. Але ми впоралися, зробили все, що могли. Коли ти вживаєшся в роль, ти можеш це зробити. Однак я все одно продовжувала думати про реакцію батька і брата: “І вони це побачать? І їх будуть підколювати з цього приводу?”. З хлопцями все інакше. Їх батьки в подібних ситуаціях, найімовірніше, скажуть: “Так! Це мій син!”.

Читайте також: Сальма Гаєк зізналася в коханні своєму чоловіку трьома мовами

Поділись


Новини партнерів