Сальма Гаєк зізналася в коханні своєму чоловіку трьома мовами

54-річна мексикансько-американська актриса зворушливо звернулася до 58-річного Франсуа-Анрі Піно. Сальма Гаєк зізналася французькому мільярдеру в коханні на трьох мовах.

Зірка фільму «Від заходу до світанку» довела, що, як і раніше, шалено закохана в чоловіка і вважає його гідним обранцем. Вона привітала Франсуа-Анрі з Міжнародним чоловічим днем ​​і залишила йому неймовірно ніжне і тепле послання.

«Ніколи, навіть в своїх найнеймовірніших мріях, я не могла уявити, що буду ділити своє життя з таким незвичайним чоловіком. Ти наша сила, натхнення і наш дім», – звернулася до коханого Сальма англійською, французькою та іспанською мовами.

Вітання актриса супроводила сімейним портретом. Знімок був зроблений під час відпочинку подружжя і їх дочки Валентини в басейні. Сальма в яскравому монокіні забралася на плечі Франсуа-Анрі, а собі посадила дитину. Дівчинка в рожевому купальнику виглядала міні-копією мами.

Актриса рідко ділиться сімейними фото, тому для шанувальників кадр виявився особливо цінний. Вони відзначили, що Гаєк і Піно – зразкова голлівудська пара.

«Красива сім’я!», «У Сальми чоловік хоч куди!», «Ви знайшли справжню любов і міцну опору! Вітаю!», «Не можу не посміхатися, дивлячись на вас!», «Фото наповнене живими емоціями, просто чудово!», «Приголомшлива пара, щастя вам безмежного!», «Ваша сім’я – зразок для багатьох!» – написали в Мережі.

Зворушливе фото зробили, коли Валентина була зовсім маленькою. Зараз дівчинці вже тринадцять років. Вона з’явилася на світ всього через рік після знайомства актриси з французьким бізнесменом. Однак, коли дитині було кілька місяців, Сальма і Француа-Анрі розлучилися.

Мільярдер повернувся в колишньої коханої – Лінди Євангелісти. У моделі і підприємця на той момент вже був однорічний син Августин. Але розрив Гаєк і Піно тривав недовго. У 2009 році, в День святого Валентина, вони зіграли весілля в Венеції.

Читайте також: Сальма Гаєк показала ідеальну фігуру в купальнику

Поділись


Новини партнерів