Сальма Хайек показала ідеальну фігуру в купальнику

Сальма Хайек показала, як виглядає її мама

54-річна Сальма Хайек влаштувала фотосесію на курорті. Мексикано-американська актриса похвалилася стрункою фігурою в стильному монокіні.

Зірка фільму «Гламурні боси» відпочила на природі в Греції. Сальму відобразили на тлі моря і мальовничих гір. Кінодіва постала в чорному купальнику з пікантним вирізом в зоні декольте. Сексуальний фасон монокіні підкреслив пишний бюст Хайек.

Від променів спекотного сонця Сальму оберігав біла капелюх з широкими полями. Пляжний look артистки доповнили витончені деталі. Хайєк вдягла сонячні окуляри в квадратній оправі і позолочені вироби. Вуха зірки прикрасили сережки-кільця, а зап’ястя – масивні браслети.

Шанувальники прийшли в захват від нового кадру Сальми. Актрису обсипали компліментами. «Мрія багатьох хлопців», «Неймовірно сексуальна!», «Найгарячіша жінка в Голлівуді», «З кожним днем ​​все молодша», «А бюст нібито став ще більше …», «Виходь за мене заміж!», « Фантастична красуня», «У тебе така приголомшлива засмага! Я теж так хочу», «Бомба», «Насолода для очей», «Найкрасивіші груди!» – прокоментували користувачі Instagram.

Зовнішністю і талантом Хайек захоплюються у всьому світі. У зірки є фанати не тільки в США і Латинській Америці, а й в інших частинах світу. Подруга Пенелопи Крус підтримує емоційний зв’язок зі своєю аудиторією. Вчора актриса привітала своїх передплатників з Індії з релігійним святом Дівалі. В цей день в країні влаштовують фестиваль вогнів, що символізує перевагу добра над злом. «Щасливого Дівалі, мої індійські друзі!» – звернулася до фоловерів Сальма.

Хайек щаслива в шлюбі з французьким бізнесменом Франсуа-Анрі Піно. Від бізнесмена актриса народила дочку Валентину Палому. Нещодавно дівчинці виповнилося 13 років.

Читайте також: Сальма Хайек показала новонароджену доньку на ніжному фото

Поділись


Новини партнерів