Мер’єм Узерлі показала доньку в день її 7-річчя

У сім’ї 37-річної Мер’єм Узерлі відбулася радісна подія. Старша дочка німецько-турецької актриси, Лара, зазначила 7-річчя.

Кінозірка на початку січня знову стала мамою. У Мер’єм народилася ще одна спадкоємиця, якій вона дала красиве ім’я Лілі Коі. Виконавиця ролі Хюррем в серіалі «Чудовий вік» насолоджується материнством. Вона привітала Лару з днем ​​народження, влаштувавши їй сюрприз.

Зоряна дочка дуже любить Маріо, тому вся домашня вечірка була стилізована під цього героя. Основну роль зіграла мама. Мер’єм Узерлі одягла на себе червону футболку, синій комбінезон і червону кепку. Щоб бути схожою на персонажа, теледіва навіть намалювала собі кумедні вуса.

Мер’єм показала іменинницю за святковим тортом. Дівчинка приготувалася задувати свічки на ласощах, які були прикрашені маленькими фігурками знаменитого героя гри. Вона веселилася і була явно в захваті від атмосфери, що панувала навколо. «З днем ​​народження моя Лара! Лілі, мама і тато дуже тебе люблять!» – заявила Мер’єм Узерлі.

Користувачі приєдналися до поздоровлень в коментарях. «Здоров’я Ларі! Нехай росте гарна як мама!», «З днем ​​народження маленьку принцесу!», «Щастя і побільше посмішок маленькій!», «Мер’єм, зі святом вашу родину! Ми вас дуже любимо!», «Хай у дівчинки збуваються мрії!», «Красуня Лара! Будь щаслива», «Приємно дивитися на вас! Такі сонячні і щирі!» – відзначили шанувальники.

Мер’єм народила двох дітей від різних чоловіків. Батьком Лари є турецький бізнесмен Джан Атеш. Їх союз розпався, коли Мер’єм Узерлі була вагітна. Екс-коханий артистки не спілкується з дочкою.

Лілі народилася від нового обранця турецької зірки. Вона приховує його ім’я. Відомо лише те, що він американець і переїхав жити до неї в Німеччину.

Читайте також: Періс Гілтон відверто розповіла про пережите цькування

Поділись


Новини партнерів