Періс Гілтон відверто розповіла про пережите цькування

Періс Гілтон відверто розповіла про наслідки, до яких привело шкільне цькування. Минулого понеділка, 8 лютого, знаменитість свідчила в суді проти школи Provo Canyon School в штаті Юта, де піддавалася, за її словами, щоденному «вербальному, ментальному і фізичному насильству». Це призвело до кошмарів, що переслідували Періс ще довгі роки після навчання в згаданому закладі.

Останні 20 років мені часто снився один і той же сон, де мене крадуть посеред ночі двоє незнайомців і роздягнену замикають в будівлі. Я хотіла б сказати, що цей кошмар, що мене переслідує – це просто сон, але це не так», – розповіла Хілтон.

У Provo Canyon School Періс Гілтон провела 11 місяців після того, як батьки відправили її туди в якості покарання за постійні тусовки.

Я була відрізана від зовнішнього світу і позбавлена ​​всіх своїх людських прав, – зізналася зоряна блондинка.

Гілтон розповіла, що її «напихали таблетками» без постановки діагнозу.

«Я не виходила на свіже повітря і не бачила сонячного світла 11 місяців. Повністю була відсутня будь-яка приватність – кожного разу, коли я користувалася вбиральеюі або приймала душ, це відстежувалося», – поділилася вона жахливими подробицями. Періс зазначила, що їй на той момент було всього 16.

Читайте також: Андрій Данилко став власником четвертої квартири на Хрещатику

Поділись


Новини партнерів