Актриса з “Гри престолів” звинуватила Меріліна Менсона в жорстокому поводженні

Скандал навколо 52-річного Меріліна Менсона продовжує набирати обертів. На цей раз зі звинуваченнями на його адресу виступила 38-річна актриса Есме Бьянко, знайома глядачам за роллю Рос в серіалі “Гра престолів”, яка поділилася своєю історією з виданням The Cut.

У підлітковому віці Есме була великою прихильницею музиканта. У той час її близька подруга покінчила життя самогубством, і в музиці Менсона 16-річна Б’янко шукала розраду. Її батьки не дозволяли їй ходити на його концерти, але вона без кінця слухала його альбоми, а в старших класах навіть зустрічалася з двійником свого кумира.

Сім років по тому Б’янко випала нагода особисто познайомитися зі співаком. Але вона каже, що ця зустріч привела до психологічних травм і насильства, які підірвали її акторську кар’єру. У неї залишилися шрами на тілі, а також було діагностовано посттравматичний стресовий розлад. Вона каже, що Менсон перетворився зі зразка для наслідування, який дійсно допоміг їй у важкий час в підлітковому віці, в монстра, який майже знищив її та багатьох інших жінок.

Есме розповіла, що Мерилін Менсон накидався на неї без її згоди на зйомках музичного кліпу на пісню I Want to Kill You Like They Do in the Movies. Він сказав, що в кліпі їй потрібно буде зображувати, що їй подобається жорстоке поводження. Але вона й не думала, що в реальності зіткнеться з насильством: під час зйомок, які тривали три дні, Менсон шмагав її, пов’язував проводами і використовував вібратор для нанесення травм. Б’янко заявила, що протягом роботи над кліпом вона майже не спала і нічого не їла: замість цього музикант давав їй кокаїн, а з одягу на ній увесь цей час була тільки спідня білизна.

У них зав’язався роман на відстані (Бьянко жила в Великобританії, а Менсон – в США). Він часто приїжджав до неї і запрошував до себе в Лос-Анджелес. Через два роки вона переїхала до нього. Спочатку, за її словами, їх відносини були схожі на медовий місяць, але потім поведінка музиканта різко змінилася. Менсон вказував їй, що одягати, коли лягати спати і виходити на вулицю, кусав її без її згоди під час сексу, а одного разу навіть порізав ножем і відправив зображення її травм своєму тодішньому асистентові і колезі по групі.

По суті, я відчувала себе полонянкою. Я приходила і йшла за його бажанням. Він повністю контролював коло мого спілкування. Я дзвонила своїй родині, ховаючись в шафі, – каже вона.

Б’янко каже, що, коли вона переїхала, вони з Менсоном домовилися про вільні стосунки. Але вона швидко зрозуміла, що все буде зовсім не так. Поки Менсон займався сексом з іншими жінками в своїй студії, Б’янко виводили з дому асистенти співака. У кімнаті Менсона було приміщення зі скляними стінами розміром з шафу, яке він називав “кімнатою поганої дівчинки”, і музикант міг замикати його зовні.

З Менсоном актриса прожила близько двох місяців. Вона вживала багато алкоголю, щоб з усім впоратися. Вона каже, що була налякана, і, як і у багатьох жінок, що пережили насильство в сім’ї, у неї, можливо, розвинувся свого роду стокгольмський синдром.

Вона зізнається, що переломний момент настав у травні 2011 року, після того як Менсон бігав за нею по квартирі з сокирою. Есме почала таємно шукати житло і поїхала, коли Менсон спав. З коханим вона розлучилася по електронній пошті.

Після їх розриву Б’янко ще кілька разів бачила Менсона на публіці, в тому числі після одного з його концертів в 2013 році, коли, за її словами, він заблокував двері в кімнату в задній частині свого автобуса і відмовився відпустити її.

Через роки терапії і завдяки руху #MeToo Б’янко вирішила оприлюднити і свою історію. Два роки тому, коли Б’янко вперше публічно розповідала про це в сенаті Каліфорнії, вона кілька разів зривалася. Тоді вона не назвала імені Менсона, так як боялася, що він помститься їй. Тепер вона не боїться говорити відкрито.

Він не незрозумілий артист. Він заслуговує на те, щоб провести за гратами все життя, – каже вона.

Читайте також: Бойфренд Брітні Спірс відверто розповів про їхні стосунки

Поділись


Новини партнерів