Бойфренд Брітні Спірс відверто розповів про їхні стосунки

Днями в мережі вийшов новий документальний фільм про 39-річну Брітні Спірс під назвою Framing Britney Spears, який відразу ж викликав бурхливе обговорення в мережі. Висловився з цього приводу і 27-річний бойфренд зірки Сем Асгарі.

В ексклюзивній розмові виданню People танцюрист не став коментувати якісь конкретні уривки з фільму, який, до слова, не був узгоджений зі співачкою і її командою перед виходом. Замість цього Асгарі поділився своїми планами і надіями щодо їх майбутнього з коханою.

Я завжди хотів тільки кращого для своєї другої половини і буду продовжувати підтримувати її, виконуючи її мрії і створюючи майбутнє, якого вона заслуговує. Я вдячний за всю любов і підтримку, яку Брітні отримує від шанувальників по всьому світу. Я також з нетерпінням чекаю нашого нормального і дивного спільного майбутнього,- висловився Асгарі, який зустрічається зі Спірс вже більше чотирьох років.

Нагадаємо, що прем’єра фільму Framing Britney Spears супроводжувалася великим скандалом. Багато інтернет-користувачів висловили думку, що проблеми в житті Брітні Спірс почалися ще задовго до нервового зриву зірки, після якого її батько Джеймі став її опікуном. Проаналізувавши показане у фільмі, користувачі мережі накинулися з критикою на екс-коханого Брітні Джастіна Тімберлейка, з яким вона зустрічалася з 1998 по 2002 рік.

Вони пригадали Джастіну, що він кинув Брітні, звинувативши її в невірності, і тим самим образив її перед публікою. На думку багатьох фанатів, Тімберлейк отримав максимальну вигоду зі скандального розриву із зіркою і використовував його як трамплін для початку своєї успішної кар’єри.

Читайте також: Тіна Кароль відповіла Олі Поляковій на недоречний коментар про “плакальниць”

Поділись


Новини партнерів