Інсайдер розповів про відносини Олівії Вайлд і Гаррі Стайлса

Всупереч прогнозам скептиків, відносини між 36-річною Олівією Вайлд і 27-річним Гаррі Стайлсом стають все серйознішими. Як розповів інсайдер, закохані проводять увесь час разом.

Зараз актриса і музикант знімаються у фільмі “Не хвилюйся, сонечко” в Лос-Анджелесі, режисером якого виступає Вайлд. Так що зі своїм коханим, який в її фільмі грає одну з ролей, вона бачиться постійно.

Вона дуже щаслива з Гаррі. Їх роман здається дуже серйозним, – зазначає інсайдер.

Нагадаємо, що про роман пари стало відомо на початку року, всього через пару місяців після того, як Олівія Вайлд і Джейсон Судейкіс оголосили про розставання після восьми років стосунків.

Так як Стайлс і Вайлд багато часу проводили разом на знімальному майданчику, їх дружба незабаром переросла в роман.

Хімія між ними була очевидною. Все це бачили. Під час перерв Гаррі відвідував її в трейлері, – розповіло джерело.

Чи став Стайлс причиною розставання Вайлд і Судейкіса, які виховують шестирічного сина Отіса і чотирирічну доньку Дейзі, невідомо. За деякою інформацією, пара розлучилася мало не рік тому, за іншою – ще минулої осені вони були разом. Розставання з коханою Судейкіс переживає важко, а впоратися йому з цим допомагає Дженніфер Еністон, яка надає йому велику підтримку.

Вона була для нього справжньою опорою протягом усього цього кошмару. Вони розмовляють і переписуються щодня, – розповів інсайдер.

Читайте також: Сінді Кроуфорд відверто розповіла про складнощі в модельній кар’єрі

Поділись


Новини партнерів