Інсайдер відверто розповів про відносини Кім Кардаш’ян і Каньє Веста

Незважаючи на те, що 40-річна Кім Кардаш’ян ще не подала на розлучення зі своїм 43-річним чоловіком Каньє Вестом, інсайдер каже, що між ними все скінчено.

Вони більше не розмовляють. Кім намагається бути сильною і рухатися далі, – пояснив він.

Хоча публіці вже відомо про розставання пари, джерела зазначають, що Кім ще не почала офіційний процес розлучення, тому що вона все ще думає, як про нього оголосити. З чуток, її проблеми в шлюбі з Каньє стануть ключовою темою заключного сезону реаліті “Сімейство Кардашьян”, прем’єра якого відбудеться 18 березня. Так що, цілком ймовірно, про розлучення вона оголосить після цього.

Інше джерело відзначило, що і Каньє змирився з розривом і рухається далі. Але, на відміну від своєї дружини, репер, схоже, прагне якомога швидше розлучитися з Кім офіційно.

Йому все одно, які пріоритети у Кім, коли вона відкладає оголошення про розлучення. Якщо йому знадобиться, він подасть заяву раніше, ніж вона буде готова. Він хоче розлучення так само сильно, як і Кім, – сказав він.

Репер, як пишуть західні ЗМІ, вже забрав з їхнього спільного будинку в Калабасасі всю свою колекцію взуття, а це як мінімум 500 пар кросівок, а також інші речі. Пара вже давно живе окремо, і, здається, повертатися в сімейний особняк Каньє не має наміру.

При цьому джерела кажуть, що Кім зараз здається щасливою – вона зосереджена на роботі і вихованні дітей: семирічної Норт, п’ятирічного Сейнта, трирічної Чикаго і однорічного Псалмі. Рідні надають їй велику підтримку, особливо сестри Кортні і Хлое, які допомагають їй з дітьми.

Всі сестри знають про ситуацію і дуже підтримують її. Вони всі люблять Каньє як брата, але згодні з тим, що їм краще розлучитися, – каже інсайдер.

Нагадаємо, що чутки про розлучення пари з’явилися на початку минулого місяця. Втім, про розбіжності в сім’ї телезірки і репера говорили майже весь минулий рік.

Читайте також: Анджеліна Джолі розповіла про особливий зв’язок з донькою

Поділись


Новини партнерів