Гейлі Бібер розпровіла, як Джастін бореться з хворобою Лайма

24-річна Гейлі Бібер продовжує ділитися з шанувальниками своїми б’юті-секретами. Не так давно модель розповіла в Instagram, як ось уже кілька років бореться з періоральним дерматитом, а напередодні стала гостею подкасту Women’s Health Going for Goal, де поділилася і іншими своїми б’юті-секретами.

Так, дружина Джастіна Бібера, вага якої при зрості 173 сантиметри становить близько 49 кілограмів, розповіла, як підтримує себе у формі. Зірка не стала загострювати увагу на харчуванні, а лише повідала про свої улюблені тренування.

Мені дуже подобаються пілатес і бокс. Декылька разів в тиждень я ходжу в спортзал, де роблю силові і кардіотренування. Однак раніше я займалася балетом, тому пілатес – саме той вид навантажень, який приводить мене в найкращу форму. Багато рухів в ньому схожі на танець, тому я так сильно люблю цей вид фізичного навантаження, – розповіла Гейлі, уточнивши, що пілатес допомагає їй не тільки підтримувати себе у формі в фізичному плані, а й позитивно впливає на її психічне здоров’я.

Далі Бібер перейшла до догляду за обличчям. Хейлі розповіла, що запорукою її сяючої шкіри є подвійне очищення і використання засобів з високим SPF-фактором:

Я досить послідовна у своєму денному і вечірньому догляді. Це завжди подвійне очищення шкіри – спочатку за допомогою засобу на масляній основі, а потім за допомогою пінки. Далі – нанесення сироватки і зволожуючого крему. Я також використовую крем з SPF кожного дня. Якби я раніше розуміла, наскільки це важливо, то почала б користуватися цими засобами ще до 24 років. Однак, думаю, моя шкіра і так буде мені вдячна.

На завершення бесіди Гейлі також зізналася, що часто страждає через свою медійність, особливо після весілля з Джастіном Бібером. За словами зірки, її постійно ранить критика з боку хейтерів в соцмережах, після чого їй доводиться розбирати ці проблеми зі своїм психотерапевтом. Модель розповіла і про боротьбу свого чоловіка з хворобою Лайма, яку вона сама вже колись перемогла.

Я думаю, що хвороба Лайма змушує серйозніше ставитися до свого здоров’я і прислухатися до різних симптомів. Ця хвороба – взагалі досить цікава штука: багато людей просто не вірять в її реальність. Однак у мене це було, і я впоралася. Зараз з хворобою Лайма бореться мій чоловік. Він дуже серйозно занурений в це питання. Головне в цій справі – знайти правильних лікарів, які докопаються до суті будь-яких проблем зі здоров’ям, які можуть у вас виникнути, – поділилася досвідом Гейлі.

Читайте також: Відомого репера і його дружину звинуватили в згвалтуванні понад сотні дівчат

Поділись


Новини партнерів