Відомого репера і його дружину звинуватили в згвалтуванні понад сотні дівчат

Артистка і бізнесмен Сабріна Петерсон стверджує, що популярний репер TI і його дружина Тамека Коттл гвалтували дівчат, тримали їх під замком і накачували наркотиками. Про це пише The Sun.

За її словами, після того, як вона перестала спілкуватися з сімейною парою до неї в особисті повідомлення почали надходити історії від дівчат, яким не вдалося вчасно втекти.

Постраждалі розповіли Сабріні, як потрапляли на вечірки до знаменитостей, а там їх накачували наркотиками, били і гвалтували. А щоб не було неприємностей, Кліффорд Гарріс – молодший і його дружина погрожували жертвам розправою, якщо ті хоч комусь проговоряться.

Також Сабріна розповіла історію, як сама була свідком знущань над дівчатами.

“У 2016 році в Атланті я потрапила до них у номер – вони відібрали у всіх телефони, дали наркотики і сказали, що залишаться тільки ті, хто зніме одяг. Зі мною був мій друг, це мене і врятувало. Я бачила, як TI тягав за собою дівчат зі спальні у ванну, з ванної в вітальню. Одна з них плакала, бо хотіла піти, але їй не давали телефон, щоб викликати таксі”, – розповіла дівчина.

Також вона зазначила, що за один вечір “в руки” репера могло потрапити більше тридцяти дівчат, тому вона не здивувалася, коли повідомлень про насильство ставало все більше і в результаті кількість жертв досягла ста.

У свою чергу зоряна пара заперечує всі звинувачення на свою адресу.

Читайте також: Блейк Лайвлі зізналася, що відчувала себе невпевнено в своєму тілі після народження третьої дитини

  • ТЕГИ
  • TI
Поділись


Новини партнерів