Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт показали, як відсвяткували триріччя донечки

Вчора доньці 23-річної Кайлі Дженнер і 28-річного Тревіса Скотта виповнилося три роки. Через пандемію влаштувати грандіозну вечірку іменинниці її батьки не змогли, проте зробили все, щоб свято було незабутнім і Стормі залишилася від нього в захваті.

Доньку її зоряна мама одягла дуже ошатно. Стормі приміряла ніжно-рожеву пишну сукню і невелику тіару. Потім вона змінила свій наряд на не менш чарівний і одягла фіолетову шовкову сукню з рукавами-метеликами.

Святкова вечірка відбулася в будинку Дженнер і пройшла в колі сім’ї. На дні народження Стормі були присутні її тітки Кортні, Хлої і Кім Кардашьян та їхні діти – двоюрідні брати і сестри іменинниці.

Територія особняка була прикрашена повітряними кулями, а обідній стіл був виконаний у формі замку. У дворі будинку була встановлена ​​надувна гірка із зображенням обличчя іменинниці, а крім того, стояла карета, зроблена повністю з повітряних куль.

Окремої уваги заслуговував дивовижний солодкий стіл з великою кількістю різнокольорових тістечок, капкейків, печива та інших ласощів.

Колишній коханий Кайлі Тревіс Скотт теж був присутній на дні народження доньки. Після розставання пара зберегла добрі стосунки, і Стормі вони виховують разом.

Дякую Господу за те, що послав мені цю маленьку душу. Сьогодні я плачу, бо не можу зупинити час. Я буду так сумувати за всім цим: твоїм чарівним голосом і нашими довгими розмовами на горщику. Коли я спостерігала за тим, як ти робиш все в перший раз, я пережила найкращі моменти за останні кілька років. З іншого боку, я дуже рада бачити, як ти ростеш і перетворюєшся на саму незвичайну дівчинку, якою, як я знаю, ти будеш. З днем ​​народження моя донечко, – привітала доньку Кайлі і поділилася архівними знімками.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Читайте також: Наймолодшу мільярдерку Кайлі Дженнер висміяли в Мережі

Поділись


Новини партнерів