Наймолодшу мільярдерку Кайлі Дженнер висміяли в Мережі

23-річна Кайлі Дженнер осоромилася, показавши інтер’єр свого будинку. Душова кабіна зірки реаліті-шоу «Сімейство Кардаш’ян» видалася багатьом фанатам безглуздою.

Модель, яка зjробила статки на власному бренді косметики, дала унікальну можливість побачити зсередини свій особняк в Лос-Анджелесі. Вона зняла на відео ванну кімнату зі стінами з рожевого мармуру. У ролик потрапила простора душова кабіна з прозорими перегородками.

Кайлі включила воду для повноцінної демонстрації інтер’єру. Але це рішення стало помилкою. Напір був дуже слабким, а струмінь такий тонкий що користувачі були дуже здивовані. Більшість з них зацікавило питання: практичний взагалі такий душ? У Мережі почали сміятися над Дженнер, публікуючи скріни з її ролика.

«Кайлі живе в особняку за 35 мільйонів доларів, і там такий тиск води…», «Прикол дня: тиск води в моєму душі кращий, ніж у Кайлі Дженнер», «Ви теж звернули увагу, яка маленька насадка душа?! Там же неможливо митися!», «Цей душ виглядає безглуздо і дешево!», «З пляшки помитися простіше, ніж в душі Кайлі», – потролили зірку користувачі.

Однак знайшлися і ті, хто заступився за молоду маму. Вони заявили, що слабкий напір води не пов’язаний з небажанням Кайлі заплатити фахівцям. На їхню думку, б’юті-магнатка просто дотримується правил штату, де вона проживає.

«У Каліфорнії є обмеження на водокористування!», «А ви не думали, що це пов’язано з тим, що Кайлі живе в Каліфорнії, де є посуха?», «Енергетична комісія Каліфорнії скоротила витрати води на насадки для душу з 2015 року. У нас також є більш суворі критерії використання води для наших туалетів і змішувачів», – висловилися більш обізнані користувачі.

Дженнер переїхала в особняк своєї мрії в квітні минулого року. Там вона живе з дворічною донькою Стормі. Модель народила її від репера Тревіса Скотта. Закохані розлучилися, коли дівчинці був всього рік. Кайлі зберегла теплі відносини з музикантом заради дитини.

Читайте також: Потап та Настя Каменських показали, як відпочивали на Мальдівах

Поділись


Новини партнерів