Джастін Тімберлейк та Джессіка Біл вдруге стали батьками

Цього літа з’явилися новини, що Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл вдруге стали батьками. Однак саме подружжя ці повідомлення не коментували. Але вчора 39-річний музикант під час свого онлайн-виступу на шоу Елен Дедженерес нарешті розповів про сина і розсекретив його ім’я.

Його звуть Фінес. Він приголомшливий і такий милий. Ніхто не спить. Але ми в захваті і дуже щасливі, – сказав він.

Коли телеведуча запитала його, як це – бути батьками двох дітей і чи є відмінність від виховання однієї дитини, Джастін пожартував:

Ми більше не бачимо один одного. Це дуже весело. Я думаю, тут потрібно дотримуватися приказки “Переходь від захисту до розмови начистоту дуже швидко”. Це чудово. Сайлас дуже схвильований, – зазначив Тімберлейк.

Інших подробиць появи малюка на світ Тімберлейк не назвав. Однак, судячи з усього, пара до допомоги сурогатної матері не зверталася – народжувала 38-річна Біл сама. Як виявилася, Дедженерес була в курсі того, що подружжя готується до поповнення в родині. Вчора вона згадала, як дізналася про вагітність Джесіки.

По-моєму, ми спілкувалися з тобою по FaceTime, і ти запитав, чи хочу я дізнатися секрет. А потім увійшла Джессіка, ти поклав руку їй на живіт і сказав: “У мене буде ще одна дитина!” – поділилася вона.

Приховати вагітність Біл вдалося легко – через пандемію і самоізоляцію пара на публіці не з’являлася і, схоже, більшу частину часу проводила вдома.

Джессіка Біл і Джастін Тімберлейк одружені вже вісім років. Їх первістку Сайласу в цьому році виповниться шість років.

Читайте також: Зейн Малік спровокував чутки про заручини з Джіджі Хадід

Поділись


Новини партнерів