Зейн Малік спровокував чутки про заручини з Джіджі Хадід

Сьогодні Зейн Малік, який кілька днів тому відсвяткував своє 28-річчя, представив третій за рахунком сольний альбом під назвою Nobody Is Listening. Платівка складається з 11 пісень, але особливої уваги шанувальників удостоївся один трек When Love’s Around, записаний в дуеті зі співачкою Сід.

Ця лірична композиція про кохання спровокувала цілу хвилю чуток про можливі заручини Зейна з коханою Джіджі Хадід. Справа в тому, що в одному з рядків він, ніби натякаючи на Джіджі, каже, що вона могла б стати його дружиною.

Але ти потрібна в моєму житті,
Так, ти могла б стати моєю дружиною по-справжньому.
Доситатньо однієї жінки,
Щоб зрозуміти, що означає любити,

– співає Малік в уривку з нової пісні.

Інтернет-користувачі відразу активно почали обговорювати, що б могли означати ці рядки в його новому романтичному треку.

Мені здається, чи він таким чином зробив Джіджі пропозицію?

Я хочу скоріше побачити Джіджі дружиною Зейна,

Новий альбом Зейна – одне суцільне зізнання Джіджі в коханні,

– ділилися думками шанувальники в твіттері, також відзначаючи, що і інші треки з нової платівки артиста рясніють інтимними деталями його відносин з моделлю.

Нагадаємо, що з початку роману з Джіджі (пара почала зустрічатися в кінці 2015 року) Зейн вже неодноразово присвячував треки своій коханій. Модель і співак кілька разів робили перерву в стосунках, проте знову зійшлися в кінці 2019 року і з того моменту більше не розлучалися.

Читайте також: Дженніфер Лопес поділилась секретами своєї краси та ідеальної фігури

Поділись


Новини партнерів