Блейк Лайвлі зізналася, що відчувала себе невпевнено в своєму тілі після народження третьої дитини

33-річна Блейк Лайвл, як і багато жінок, після вагітності і народження дітей заново вчилася приймати своє тіло. У 2019 зірка та її чоловік Раян Рейнольдс втретє стали батьками – у пари народилася донька Бетті, і, як зізнається Блейк, вона пережила не найприємніший досвід через зміни у фігурі. Актриса розповіла, що через кілька місяців після появи молодшої дочки на світ їй випало брати участь у промокампанії фільму “Ритм-секція”, для якої дизайнери надсилали їй свої наряди. Однак вони не підходили їй за розміром, через що вона відчувала себе вкрай невпевнено.

Я одягла сорочку від Lanvin і плаття з Net-a-porter, щоб вийшов цей милий лук. Тому що ні в кого не було зразків, які б відповідали моїй фігурі після пологів. І багато одягу з магазинів мені теж не підходило. Дуже багато. В цьому немає нічого хорошого для жінок, коли їх тіла не відповідають тому, що пропонують бренди. Це відштовхує і збиває з пантелику, – написала вона в Instagram, поділившись архівним знімком з шоу з Джиммі Феллоном.

Актриса додала, що тоді їй хотілося відчувати себе такою ж впевненою в собі, як зараз, через рік.

Це тіло подарувало мені дитину. І воно виробляло весь запас необхідної їжі для неї. Яке неймовірне диво! Але замість почуття гордості я відчувала невпевненість. Просто тому, що я не влазила в одяг. Яким дурним мені це здається зараз, – додала Лайвлі.

Крім Бетті, подружжя також виховують ще двох донечок: шестирічну Джеймс і чотирирічну Інес.

Блейк – не єдина, хто зіткнувся з проблемами при виборі дизайнерських нарядів. Відома співачка Бібі Рекса зізнавалася, що модельєри відмовлялися працювати з нею напередодні премії “Греммі”, називаючи її “занадто великою”.

Читайте також: Кейт Мосс і її донька вперше разом з’явилися на подіумі

Поділись


Новини партнерів