Кейт Мосс і її донька вперше разом з’явилися на подіумі

18-річна Ліла Мосс взяла участь у Тижні високої моди в Парижі. Дівчину підтримала 47-річна мама, поступившись їй першістю на подіумі.

Кейт і її єдиній дитині вдалося вилетіти з закритої на карантин Великобританії заради показу Fendi. Для топ-моделі було дуже важливо потрапити на шоу, щоб не упустити можливості попрацювати з донькою. Креативний директор бренду Кім Джонс запросив їх представити свою весняно-літню колекцію в столиці Франції.

Дизайнер підготував для Ліли сяючий образ з оригінальним вбранням. Дівчина продемонструвала сукню, яка складалася з кремового боді і прозорої тканини, розшитої перлами. Образ юної моделі доповнили високі чоботи і яскрава сумка. Вона впевнено дефілювала по прозорому лабіринту в формі логотипу Fendi, поки мама чекала своєї черги.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kate Moss Agency (@katemossagency)

Мосс-старша вийшла слідом за донькою. Цим Кейт дала зрозуміти, що дає дорогу новому поколінню. Горда матір пройшлася по подіуму, одягнена в розкішну сукню кольору металік з відвертим декольте. Багато глядачів відзначили, що топ-модель виглядала ровесницею своєї дочки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kate Moss Agency (@katemossagency)

«Це історичний момент!», «Здається, показ можна сміливо називати легендарним», «Одна Мосс – добре, а дві – ще краще!», «Вражаюче, як добре виглядає Кейт. Якби я не знала, що Ліла її донька, подумала б, що вони сестри!», «Подвійна сила краси!», «Вітаю з першим спільним показом! Така грандіозна подія!» – написали захоплені друзі і шанувальники Кейт.

Показ за участю Мосс в Парижі дійсно був особливим. По-перше, для самого Джонса це було перше шоу в якості креативного директора Fendi. По-друге, дизайнер запросив на нього таких фешн-ікон, як Наомі Кемпбелл і Крісті Тарлінгтон.

Модельєр також підготував сюрприз для глядачів. Демі Мур вийшла на подіум разом з професійними моделями. Але актриса зробила «уколи краси», тому більше обговорень викликало обличчя, що дуже сильно змінилося, а не модний дебют.

Донька Мосс вперше взяла участь в модному показі минулого року. Вона відкривала шоу Miu Miu.

Читайте також: Міла Йовович розповіла про першу зустріч зі своїм чоловіком

Поділись


Новини партнерів