Міла Йовович розповіла про першу зустріч зі своїм чоловіком

45-річна Міла Йовович зізналася, що зненавиділа майбутнього чоловіка ще до знайомства з ним.

Голлівудська діва більше 11 років щаслива в шлюбі з англійським режисером Полом Андерсоном. Подружжя виховує трьох дітей і постійно перебуває разом не тільки вдома, а й на знімальному майданчику.

Актриса і режисер познайомилися в Німеччині під час роботи над першою частиною франшизи «Обитель зла». Міла зізналася, що майбутній чоловік справив на неї погане враження. Він пообіцяв Йовович головну роль, але потім віддав її зірці «Форсажу» Мішель Родрігес. Уродженка Києва летіла в літаку з думкою розірвати контракт.

«Пол майже увесь сценарій для неї переписав. І в результаті ми ніби помінялися ролями – я стала, по суті, “дівчинкою”, а Мішель – таким хлопцем у спідниці. І всі найкрутіші екшн-сцени теж вона отримала. Цей новий сценарій я дочитала в літаку. До моменту приземлення в Берліні я була просто розлючена. Примчала в готель і кажу йому: “Нам потрібно дуже серйозно поговорити, інакше я завтра ж вранці відлітаю назад”, – розповіла Міла.

Після цього, за словами кінодіви, вони увесь вечір детально вивчали сценарій, сторінку за сторінкою. Йовович проявила наполегливість і на кожне заперечення Андерсона пропонувала повернутися на початок.

«Він намагався іноді залишити як є:” Що ти маєш на увазі? Ну це ж нічого взагалі не змінює! ” Тоді я така: “Окей. Починаємо з першої сторінки. Ще раз”. Загалом, я відбила практично всі круті сцени. Ось так і почалися наші відносини», – пояснила зірка.

Артистка запевнила, що за роки шлюбу все змінилося. «О, Пол відмінно мене знає! Ми давно одружені. Пишучи для мене роль ( у фільмі «Мисливець на монстрів»), він був упевнений, що вона мені сподобається. І таким чином позбавив себе від нескінченних прохань: «Ой, прибери це! Зроби це! І поміняй тут»», – запевнила багатодітна мама.

Читайте також: Мері-Кейт Олсен розлучилася з Олів’є Саркозі

Поділись


Новини партнерів