Мері-Кейт Олсен розлучилася з Олів’є Саркозі

34-річна Мері-Кейт Олсен і 51-річний Олів’є Саркозі офіційно розірвали свій п’ятирічний шлюб. На це їм знадобилося більше півроку.

Зірка фільму «Двоє: я і моя тінь» розлучилася з братом колишнього президента Франції зі скандалом навесні минулого року. Актриса намагалася домогтися термінового розлучення, але пандемія коронавірусу завадила їй. Суд Нью-Йорка ввів восьмитижневий мораторій на всі кримінальні і цивільні судові розгляди, які не вимагають екстрених розглядів, тому справу Олсен і Саркозі змогли розглянути лише цієї зими.

Екс-кохані провели 15-хвилинну онлайн-зустріч по Zoom. Завдяки інформаційним технологіям американська актриса і французький змогли врегулювати деталі розлучення без необхідності особистої зустрічі. Під час відеоконференції Мері-Кейт і Олів’є спілкувалися один з одним через адвокатів. Незважаючи на неприємне розставання, їм вдалося вирішити все мирним шляхом.

Сьогодні Олсен радіє своїй свободі. Суд Нью-Йорка офіційно розірвав її шлюб з Саркозі. Підписану екс-партнерами заяву було схвалено вищестоящими органами. Деталі розриву Мері-Кейт і Олів’є вирішили залишити в таємниці, але відомо, що актриса збереже за собою свої статки – 250 мільйонів доларів, повідомляє Us Weekly.

Шанувальники засновниці бренду The Row відреагували на новину про її розлучення. Деякі привітали одну з близнят Олсен, інші ж засмутилися – їм хотілося вірити в примирення актриси і банкіра.

«Що ж, нарешті все закінчилося. Удачі їм обом!», «Мабуть, розбіжності були занадто сильні, щоб уникнути цього. Думала, що вони зможуть відновити відносини», «Вони чекали дев’ять місяців… Це сумно чути, адже оскільки розставання не з простих, то завжди хочеться відразу оформити розлучення», – висловилися в Мережі.

Читайте також: Настя Каменських втратила рідну людину: пішов з життя її батько

Поділись


Новини партнерів