Екс-кохана нового чоловіка Памели Андерсон заявила, що актриса зруйнувала їхню родину

Вчора стало відомо, що 53-річна Памела Андерсон в шостий раз вийшла заміж: актриса пов’язала себе узами шлюбу зі своїм 40-річним охоронцем Деном Хейхерстом в переддень Різдва. Новина стала повною несподіванкою для шанувальників зірки, адже свій роман вона приховувала.

Памела розповіла романтичну історію знайомства з коханим і зізналася, що зараз дуже щаслива. Однак, як з’ясувалося, є й інша версія цього роману. І її представила колишня цивільна дружина Хейхерста, Кері, яка жила з ним протягом п’яти років. За її словами, Андерсон зруйнувала їхню родину. Кері зазначила, що з коханим вони виховували разом трьох дітей: двох дітей Хейхерста від попередніх стосунків і 21-річну доньку Кері, Деніз.

Я вирішила висловитися, тому що хочу, щоб люди знали, що мої майже п’ятирічні стосунки закінчилися через роман Пем і Дена, який почався, коли він ще був зі мною, – заявила вона.

Кері стверджує, що насправді все було не так, як розповіла Андерсон. За словами жінки, Ден пропрацював у Памели будівельником протягом півроку, перш ніж між ними закрутився роман. Причому спочатку він Андерсон на дух не переносив, називаючи її божевільною і занадто вимогливою.

У січні 2020 року Памела вийшла заміж за кінопродюсера Джона Пітерса, а через два тижні розлучилася з ним, заявивши, що їх шлюб не був справжнім.

Я сказала Дену, що йому потрібно піти з цієї роботи, тому що це було безумство. Вона сказала всім підрядникам, що вийшла заміж, тому, коли я побачила новини про це, я відразу написала Дену. Він посміявся і відповів: “Він старший за її батька, але я думаю, що наші проблеми з грошима закінчилися”. Він мав на увазі, що її чоловік дуже багатий, – каже вона.

Але потім почалася пандемія коронавірусу, і Ден залишився в будинку у Памели, попросивши у колишньої коханої час, щоб “розібратися в собі”.

У підсумку в липні минулого року він пішов з сім’ї і остаточно переїхав до Андерсон, яка підвищила його на посаді – він став її особистим охоронцем.

Кері говорить, що Ден і Памела поводяться як підлітки.

Коли йому виповнилося 40 років в минулому році, вона купила йому човен. Він уже тричі розбив її машину і двічі – човен. Вони сидять на території свого будинку і випивають – це як шоу Дена і Пем, – стверджує вона.

Вона впевнена, що шлюб Андерсон і Хейхерста триватиме недовго.

Пем не може похвалитися вдалими шлюбами. Тому, коли пандемія закінчиться, і вона зможе повернутися до подорожей і колишнього життя, думаю, все завершиться, – каже вона.

Читайте також: Дакота Джонсон і Кріс Мартін купили розкішний особняк в Малібу за 12,5 мільйона доларів

Поділись


Новини партнерів