Меган Фокс похизувалася каблучкою з величезним діамантом на безіменному пальці

34-річна Меган Фокс натякнула, що знову готова вийти заміж. Актриса похизувалася розкішною прикрасою на безіменному пальці.

Зірка «Трансформерів» більше півроку крутить пристрасний роман з 30-річним репером Колсоном Бейкером. Вони познайомилися ще до початку пандемії – на зйомках фільму «Північ на злаковому полі».

Стосунки пари розвивалися стрімко. Фокс зізналася, що закохалася в музиканта з першого погляду. А Бейкер заявив, що завдяки обраниці пізнав «справжню любов». За словами знайомих пари, він мріє бачити Фокс своєю дружиною. Спільний вихід у світ підтвердив, що відносини актриси з молодим репером перейшли на новий рівень: на безіменному пальці Меган з’явилося розкішне кільце.

Папарацці застали закоханих в Нью-Йорку, біля офісу радіостанції. Репер приїхав на репетицію дебютного виступу в музичному шоу. Фокс вирішила підтримати бойфренда.

Закохані одяглися в схожій чорно-рожевій кольоровій гамі. Зірка фільму «Тіло Дженніфер» вбралася в чорний топ і темні рвані джинси. Вона доповнила образ рожевим кардиганом з гепардовим принтом.

Актриса розпустила волосся і вдягнула на голову котячі вушка. Але увагу американців привернула зовсім інша деталь образу. Меган блиснула розкішною прикрасою з великим діамантом прямокутної форми. Шанувальники зірки прийшли до висновку, що вона отримала від бойфренда пропозицію руки і серця.

Меган була одружена з 47-річним Браяном Остіном Гріном. Екс-закохані не живуть разом вже кілька місяців, а восени актриса подала на розлучення. Пара виховує трьох синів: 8-річного Ноа, 6-річного Бодхі і 4-річного Джорні. Колишнє подружжя вирішують питання опіки над дітьми. Бойфренд актриси ніколи не був одружений. У Колсона є 12-річна дочка Кейсі.

Фокс вперше представила нового коханого на престижній премії. Багатодітна мама і музикант зворушливо фліртували на червоній доріжці.

Читайте також: Міла Йовович розповіла про першу зустріч зі своїм чоловіком

Поділись


Новини партнерів