Інсайдер розповів про стосунки Ірини Шейк і Бредлі Купера після розставання

Ірина Шейк і Бредлі Купер були разом з 2014 по 2019 рік, а після розставання залишилися в добрих стосунках і разом займаються вихованням трирічної доньки Леї. Те, що між колишніми коханими панує мир, красномовно доводять і численні знімки папараці, на яких видно, що при кожній зустрічі 35-річна модель і 46-річний актор поводяться як старі друзі.

Нещодавно в бесіді з виданням ET той факт, що Ірина та Бредлі відмінно ладнають, підтвердив і близький до зірок інсайдер. Він уточнив, що зберегти нормальні відносини після розставання їм допомогла донька Лея, яка є для кожного з зіркових батьків головним пріоритетом в житті.

У них дуже сердечні і дружні відносини. Їх спільне виховання доньки відповідно до графіка не приносить проблем, і вони дуже поважають один одного. Головним пріоритетом для Бредлі є маленькав Лея, а Ірина – дуже турботлива мама. Вони обидвоє хочуть кращого для доньки, тому їм легко залишатися однією командою у відносинах, – розповів анонім.

Раніше Ірина лише одного разу дала розгорнутий коментар з приводу своїх відносин з Бредлі Купером. Модель не стала проливати світло на справжні причини розставання з бойфрендом, проте зізналася, що не має до колишнього претензій і вдячна йому за роки, проведені разом:

Я думаю, що в усі відносини, навіть найкращі, ми привносимо свої кращі і гірші прояви – така природа людини. Двоє чудових людей не обов’язково будуть прекрасною парою. Думаю, нам дуже пощастило випробувати те, що було між нами.

Читайте також: Дженніфер Еністон змінила колір волосся

Поділись


Новини партнерів