Шарліз Терон закликала Джо Байдена ввести «План Маршалла для мам» через ковід

Шарліз Терон

45-річна Шарліз Терон звернулася до Джо Байдена. Голлівудська діва підписала петицію про додаткову матеріальну підтримку жінок з дітьми в період пандемії.

Зірка фільму «Вибухова блондинка» разом з Євою Лонгорією і ще 50 знаменитостями попросила 46-го президента США ввести щомісячні виплати мамам, відпускати їх в оплачувану відпустку і забезпечити доступністю дитячих товарів.

Актриси приєдналися до ініціативи активістки Решмі Сауджані, що захищає права жінок. Вона продемонструвала президенту свій «План Маршалла для мам» – щось схоже на програму, по якій виділялися кошти на допомогу європейським країнам у повоєнні роки.

Тим часом 46-річний актор Леонардо ДіКапріо закликав нового главу країни звернути увагу на питання екології. Актор адресував президенту відкритого листа.

«Прийшов час протистояти кліматичній кризі. Я приєднуюся до світових лідерів з бізнесу, уряду, профспілок і екологічного руху і закликаю президента Джо Байдена стати в цій галузі лідером, який потрібен нам і науці», – написав актор.

На думку ДіКапріо, американці повинні об’єднати зусилля, щоб перемогти глобальну кризу в охороні здоров’я та фінансовій сфері. Артист зазначив, що відновлення економіки після пандемії тісно пов’язане з питаннями навколишнього середовища.

«Це вирішальне десятиліття в історії людства для протидії кліматичній кризі. Наші діти і внуки повинні побачити в цьому момент, коли світ був врятований», – додав Лео. Його підтримали багато знаменитостей, такі як Наталі Портман, Марк Руффало і Зої Дешанель.

Новий президент США розповів про заходи боротьби з пандемією. На думку Байдена, кращим захистом від підступної хвороби є медична маска, а не щеплення. Політик пояснив, що на масову вакцинацію громадян піде багато часу. «Протягом наступних кількох місяців маски, а не вакцини, є кращим захистом проти COVID-19», – заявив глава держави.

Читайте також: Дженніфер Лопес розкрила секрет краси після звинувачень у використанні ботоксу

Поділись


Новини партнерів