Донька Гайді Клум дебютувала на модному подіумі

16-річна донька топ-моделі Гайді Клум Лені, здається, серйозно має намір повторити успіх своєї мами. Зовсім недавно разом з Гайді Лені взяла участь у своїй першій модній зйомці – мама і донька з’явилися на обкладинці німецького Vogue.

Лені вирішила не робити паузу, насолоджуючись першим успіхом, а відразу включилася в нові проекти. На цей раз підтримка зіркової мами в кадрі вже не знадобилася – донька Клум знялася в першій сольній фотосесії і дебютувала в якості моделі на подіумі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от DER BERLINER SALON (@derberlinersalon)

Кілька днів тому Лені взяла участь в презентації в рамках Тижня моди в Берліні. Донька Гайді Клум стала моделлю на показі Der Berliner Salon – спеціальному заході, який об’єднує німецьких дизайнерів. Лені представила наряди від 35 модельєрів, які стали учасниками виставки в цьому році.

Ну а вчора спадкоємиця зоряної моделі показала своїм передплатникам кадри з нової фотосесії. Лені взяла участь у зйомці для журналу Hunger, причому позувала дівчина знаменитому фотографу Джону Ранкіну, а стилістами виступили Роб Зангарді і Маріел Ханн – дует, який відповідає і за наряди Дженніфер Лопес.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Leni Olumi Klum (@leniklum)

Читайте також: Гайді Клум розповіла, якими вправами підтримує фігуру

Поділись


Новини партнерів