FKA Twigs розповіла про токичні стосунки з Шаєю Лабафом

Трохи більше місяця тому 32-річна співачка Талія Барнетт, яка виступає під псевдонімом FKA Twigs, подала в суд на свого колишнього бойфренда, 34-річного актора Шайю ЛаБафа, звинувативши його в сексуальному насильстві і аб’юзивній поведінці (через це його навіть зняли з номінації на “Оскар”).

Вчора співачка поділилася подробицями їхніх стосунків в подкасті Grounded with Louis Theroux. Зірка розповіла, що познайомилася з актором на зйомках фільму “Милий хлопчик” в 2019 році, і спочатку у них був “інтенсивний медовий місяць”. Але потім, коли ЛаБаф став “перевіряти її емоційні і духовні рамки”, в їхніх стосунках все змінилося.

Моє миле ставлення до офіціанта або ввічливість по відношенню до когось могли розцінюватися як флірт або бажання вступити в стосунки з кимось ще, хоча я просто замовляла пасту. Мені говорили, що якби я любила його, то не дивилася б чоловікам в очі. Такою була моя реальність протягом чотирьох місяців. До кінця наших відносин мені не дозволялося дивитися чоловікам в очі, – поділилася Талія.

Вона додала, що дивилася в підлогу, коли вони з’являлися на публіці, і навіть відгородила себе від сім’ї і друзів.

Вона також розповіла, що ЛаБаф вимагав від неї щоденної порції ласки: їй потрібно було цілувати коханого і повторювати, як сильно вона його любить, не менше певної кількості разів. А якщо вона не виконувала цю “норму”, актор лаяв її годинами і змушував її відчувати себе найгіршою людиною на світі.

Він будив мене ночами, щоб звинуватити в різних речах. Він звинувачував мене в тому, що я дивлюся в стелю і думаю, як мені від нього піти, в тому, що я хочу бути з кимось іншим. І завжди це відбувалося між четвертою і сьомою годиною ранку, – сказала вона.

Співачка сказала, що її відносини з актором вплинули на її стан. Після розставання з ним будь-який шурхіт або звук, від яких вона прокидалася потім по ночах, могли викликати у неї панічну атаку. У неї виник посттравматичний стресовий розлад.

Вона також зазначила, що ніколи раніше й уявити не могла, що їй доведеться пройти через щось подібне. Однак, за її словами, піти від ЛаБафа здавався їй неможливим.

Я відчувала себе настільки контрольованою, розгубленою, приниженою, що страх піти і розуміння того, що мені потрібно проробити величезну роботу, щоб знову відчувати себе добре, придушували мене, – сказала вона.

У поданому до суду позові проти актора співачка також стверджувала, що ЛаБаф навмисно заразив її венеричними захворюваннями, а також розповіла, що він завжди тримав пістолет поруч з ліжком.

Те, через що я пройшла з Шаєю, було найгіршим, через що я коли-небудь проходила в своєму житті, – говорила вона.

Після публічного визнання FKA Twigs її підтримали й інші знамениті жінки, також постраждали від дій актора.

Читайте також: Настя Каменських втратила рідну людину: пішов з життя її батько

Поділись


Новини партнерів