Кортні Кардаш’ян закрутила роман з музикантом Тревісом Баркером

41-річна Кортні Кардаш’ян більше не самотня. У американської зірки реаліті-шоу з’явився бойфренд – 45-річний барабанщик групи Blink-182 Тревіс Баркер.

Екс-кохана зірки реаліті-шоу Скотта Дісіка довгий час тримала своє особисте життя під секретом. Сестра Кім Кардаш’ян не прагнула афішувати свій роман, який, на думку інсайдерів, почався ще кілька місяців тому.

Кортні і Тревіс знають один одного більше 10 років, але до цього їх пов’язувала лише дружба. Протягом декількох років ходили чутки про те, що вони знаходяться в стосунках, але самі зірки стверджували, що це не так.

Уважні фанати здогадалися про роман пари по схожим знімкам. Спочатку мама трьох дітей сфотографувала яскравий захід біля басейну, а потім і музикант опублікував фото з тим же видом. Кардаш’ян разом з сім’єю і бойфрендом проводить відпустку в Палм-Спрінгс, повідомляє The Mirror.

Засновниця бренду Poosh поділилася знімком в ефектному аутфіті. Учасниця шоу «Сімейство Кардаш’ян» приміряла чорну сукню-футляр, виконану з латексу. Наряд підкреслив струнку талію і пишні груди інстадіви. Кардаш’ян зробила макіяж в коричневих відтінках, а волосся зачесала набік. Образ вийшов дуже яскравим і сексуальним.

Шанувальники прийшли в захват від фотографії своєї улюблениці і засипали її теплими коментарями. «Кортні, ти виглядаєш чудово!», «От це фігура!», «Наряд – бомба!», «Які спокусливі форми!», «Сексуальна зірка!», «Королева Кортні!», «Класний образ!», «Струнка красуня! Обожнюю тебе!” – підкреслили фанати.

Читайте також: Кім Кардаш’ян розлютили чутки про роман Каньє Веста з чоловіком

Поділись


Новини партнерів