Кім Кардаш’ян розлютили чутки про роман Каньє Веста з чоловіком

40-річна зірка реаліті-шоу соромиться з’являтися в колах візажистів. Кім Кардаш’ян почула, що у 35-річного топового стиліста Джеффрі Стара інтрижка з 43-річним Каньє Вестом.

Засновниця власного б’юті-бренду переживає важкий період свого життя. Спочатку їй довелося виправдовуватися за чоловіка, пояснюючи його неадекватну поведінку біполярним розладом. Потім мама чотирьох дітей ледь тримала себе в руках в самоізоляції без няні і будь-якої допомоги. Але «вишенькою на торті» стало розлучення телезірки з репером.

Кім намагалася зберегти в таємниці зміни в особистому житті, але інсайдери блискавично поширили інформацію. Більш того, з’явилися пікантні подробиці любовних пригод Каньє. Популярна тіктокерша Ава Луїза стверджує, що у одруженого Веста були інтрижки з багатьма б’юті-гуру, в тому числі чоловічої статі. Одним з останніх коханців репера був Джеффрі Стар.

«Каньє зустрічався з дуже відомим гуру краси, навіть чоловічої статі. Багато людей в цій сфері вже давно знають про це. Я вперше почула про це від юриста в Лос-Анджелесі», – заявила Ава.

Джеффрі заперечує зв’язок з Вестом. Візажист віджартувався, що йому подобаються високі чоловіки, натякаючи на те, що Каньє йому не до смаку. Але доводам Стара не вірять. Наближені Кім повідомили, що це вона змусила стиліста спростувати чутки про роман з її чоловіком.

«Джеффрі попросили записати ролик зі спростуванням. Він любить увагу, інакше б він не продовжував роздувати це полум’я. Кім же вважає всю ситуацію з Джеффрі і розлученням принизливою. У неї багато друзів і поваги в б’юті-індустрії, тому їй соромно за всі ці чутки», – цитує інсайдера The Sun.

Джерело також розповіло про плани Веста. Виявилося, що репер вирішив переїхати до Лондона після розлучення. «Він збирається принести свій проект – Sunday Service Choir – в Європу, і столиця Англії, на його думку, послужить хорошою базою для цього. А зараз він переписує новий альбом, щоб додати треки про розлучення з Кім», – передає Mirror.

Кардаш’ян замість коментарів з приводу скандальних чуток оприлюднила сексуальні фотознімки. На них зірка з’явилася в тісному бра, трусиках і колготках. Шанувальники вирішили, що таким чином інстадіва намагається відвернути увагу громадськості від особистої драми.

Читайте також: Кім Кардаш’ян розлучається з Каньє Вестом після 6 років шлюбу

Поділись


Новини партнерів