Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер вперше стануть батьками

Здається, чутки про швидке поповнення в родині 32-річної Алісії Вікандер і 43-річного Майкла Фассбендера все ж виявилися правдою. Перші підозри у шанувальників з’явилися ще влітку, під час відпочинку пари з друзями на Ібіці: тоді на знімках папарацці інтернет-користувачі помітили, що актриса трішки поправилася, і припустили, що вона може бути вагітна.

Ще більше в своїх підозрах фанати утвердилися восени, коли чоловік і жінка в черговий раз потрапили в об’єктиви репортерів під час прогулянки по Стокгольму. Навіть вільний світшот тоді не зміг приховати помітно кругленький живіт Алісії.

Самі Вікандер і Фассбендер ніяких підтверджуючих або спростовуючих коментарів з цього приводу не давали. А буквально кілька годин тому на просторах Twitter з’явився знімок Алісії, який практично не залишає сумнівів, що незабаром вона дійсно вперше стане мамою.

На фото з домашнього архіву, що поширилося в мережі вагітна Алісія Вікандер сидить на стільці в приталеній трикотажній сукні, без рук утримуючи на своєму кругленькому животі кухоль. Знімок, судячи з усього, був злитий в мережу хакерами. При цьому італійська преса стверджує, що фото вагітної Алісії було зроблено в грудні або січні, коли актриса перебувала на останніх термінах вагітності. Так що не виключено, що пара вже стала батьками, проте поки не афішує цього факту.

Нагадаємо, що Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер познайомилися на зйомках картини “Світло в океані”, де вони зіграли подружню пару, і незабаром почали зустрічатися: перші чутки про їхній роман з’явилися в кінці 2014 року. Потім закохані розлучилися на кілька місяців, однак в 2016 році дали своїм відносинам другий шанс. У 2017 році Алісія і Майкл зіграли таємне весілля, яке пройшло на Ібіці. Місце проведення торжества ретельно охоронялося, а запрошені на нього були тільки найближчі друзі пари.

Читайте також: Настя Каменських відтворила кумедний образ з дитячого фото

Поділись


Новини партнерів