Вікторія та Девід Бекхеми розлютили британців

46-річна Вікторія і 45-річний Девід Бекхем отримали дозвіл на розширення будинку. Ремонт подружжя викликав обурення їхніх співгромадян.

Зіркова пара вирішила вдосконалити свій котедж в Котсуолді – районі в графстві Глостершир на південному заході Англії. Бекхеми мріяли побудувати в старовинному будинку за шість мільйонів фунтів стерлінгів винний льох. І ось нарешті влада Західного Оксфордшира дала подружжю «зелене світло» на це масштабне доопрацювання будови.

Вікторія та її чоловік запланували розмістити під гаражем підвал площею від 81 до 117 квадратних метрів. У такому приміщенні може одночасно зберігатися відразу сім тисяч пляшок з вином. Разом з цим, подружжя хоче вдосконалити гараж.

«Пропоновані зміни включають в себе деякі поправки до розташування дверей, вікон, люків і димоходів. Розширення приміщення дозволить їм зробити додаткові автомобільні місця», – повідомляє Daily Mail.

Бекхеми запевняють, що їх будівництво ніяк не зашкодить довкіллю і не завадить сусідам. Однак британців розлютила новина про дозвіл подружжя на ремонт. Їх обурила не тільки сама реконструкція, скільки її витратність. Більшість підданих королеви не забули скарги Вікторії на своє фінансове становище.

Крім того, зараз дизайнер разом з чоловіком знаходяться в Америці. Вони полетіли туди, не зважаючи на жорсткий карантин у Великобританії. Цей факт також викликав невдоволення багатьох жителів Сполученого Королівства.

«Люди вмирають з голоду, втрачаючи роботу в пандемію, а їм подавай підвал для вина! Огидно!», «Мало того, що вони порушили правила, так ще й тепер будуть спотворювати старовинний особняк своїм винним погребом», «Це просто аморальна сім’я! Вікторія та Девід сильно впали в моїх очі за період пандемії», «Винний льох став останньою краплею в чаші мого терпіння. Королеві варто виселити їх з Англії в так улюблену ними Америку!» – висловилися британці в Мережі.

Читайте також: Потап та Настя Каменських показали, як відпочивали на Мальдівах

Поділись


Новини партнерів