Майлі Сайрус розповіла про свій потяг до жінок

28-річна Майлі Сайрус завжди відверто говорить на особисті теми в своїх інтерв’ю і не приховує своїх сексуальних уподобань. Раніше співачка неодноразово називала себе квіром і розповідала, що її однаково тягне як до чоловіків, так і до жінок. При цьому під час одного з недавніх ефірів на радіо Sirius XM Barstool Radio Майлі заявила, що вважає жіночі тіла більш привабливими і естетично красивими.

Жінки набагато сексуальніші, ніж чоловіки. Ми всі це знаємо. Я думаю, що всі погодяться з тим, що чоловічі пеніси з давніх часів служили натхненням для створення скульптур. Мене вони також цікавлять виключно як арт-об’єкт. Мені подобається форма таких скульптур, і я вважаю, що такі об’єкти мистецтва відмінно виглядають десь на столі, – поділилася Майлі.

Сайрус також зізналася, що відсутність інтересу до чоловічих геніталій колись навіть послужила для неї причиною досліджувати відносини з дівчатами:

Дуже добре, якщо він може просто увійти в тебе і забратися геть. Я не хочу на все це дивитися. Це те, що я насправді відчуваю. Мені дуже приємно про це розповісти. Всі знають, що жіночі груди гарніші, ніж чоловічі яйця. Якраз цей фактор в підсумку і зробив для мене стосунки з жінками більш осмисленими.

Зірка також розповіла про свої уподобання, коли справа стосується одностатевих відносин: їй подобаються такі ж сильні і самостійні по життю партнерки, як вона сама. У відносинах з чоловіками ж Майлі, яка раніше була одружена за Ліамом Хемсвортом, часто відчувала, що домінує:

Якщо я збираюся зустрічатися з дівчиною, то погоджуюся бути тільки з такою ж успішною або навіть більше, ніж я сама. Це дуже круто. Поруч з жінками я відчуваю себе легше, ніж з чоловіками. У відносинах з протилежною статтю я частіше граю домінуючу роль.

Читайте також: Потап та Настя Каменських показали, як відпочивали на Мальдівах

Поділись


Новини партнерів