Джіджі Хадід розповіла, як протікали перші місяці її вагітності

25-річна Джіджі Хадід дуже мало розповідає про свою доньку, яка з’явилася на світ у вересні минулого року: вона не афішує ім’я дівчинки і не показує її обличчя на знімках в соцмережах. При цьому про період своєї вагітності модель говорить досить охоче і раз у раз ділиться з передплатниками раніше невідомими подробицями.

Наприклад, кілька годин тому Джіджі опублікувала в своєму Instagram серію знімків, зроблених рівно рік тому під час показу Jacquemus в рамках Тижня моди в Парижі. У підписі до них Хадід зізналася, що на той момент вже була вагітна. Тоді один з передплатників поцікавився у моделі в твіттері, чи знала вона тоді що скоро стане мамою. На це питання Джіджі дала детальну та розгорнуту відповідь.

Так, я дізналася про вагітність за день до шоу Tom Ford. Мене сильно нудило за лаштунками. Тоді я дізналася, що можу контролювати цей стан, якщо буду постійно їсти. Тому моя мама пакувала мені закуски з собою перед кожним шоу, – згадала Хадід.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gigi Hadid (@gigihadid)

Джіджі також зізналася, що під час вагітності у неї був буквально звірячий апетит, який накочувався на неї хвилями. До слова, сильно в харчуванні модель себе не обмежувала і дозволяла собі практично все, чого на той момент вимагав організм.

Я їла бейгли з великою кількістю вершкового сиру, тістечка Брауні. На сніданок зазвичай їла французькі тости і салат з помідорів з оливковою олією і великою кількістю солі і перцю. Любила смажені реберця і картоплю фрі, а ще салат з руколи! До слова, в Європі було дуже складно знайти бейгли, тому я заміняла їх простими булками, – поділилася Джіджі, також згадавши, що найбільше мучилася від нападів нудоти за лаштунками показу Burberry в рамках Тижня моди в Парижі.

Нагадаємо, що заговорили про вагітність Джіджі Хадід в квітні 2020-го, а у вересні вони з Зейном Маліком вперше стали батьками.

Читайте також: Зейн Малік спровокував чутки про заручини з Джіджі Хадід

Поділись


Новини партнерів