Вікторія Бекхем розповіла, як через Елтона Джона пішла зі Spice Girls

Вікторія Бекхем прославилася завдяки групі Spice Girls, але пізніше вона зрозуміла, що сцена ніколи не була її мрією. Дизайнер згадала про доленосне рішення, яке зробило її щасливішим. В есе для Vogue вона звернулася сама до себе в спробах розібратися в минулому.

Співачка вирішила залишити сцену через Елтона Джона. Багато років тому Вікторія Бекхем була на концерті свого друга в Лас-Вегасі. Колишня «перчинка» була в захваті від виконання «Tiny Dancer». Зірка усвідомила, що для співака виходити на сцену було просто необхідно, вона була для нього як повітря.

«Це був момент, який змінив твоє життя: спів і танці були для тебе розвагою, а не твоєю пристрастю. В той день ти почала пошуки своєї мрії. Вперше ти ризикнула вийти поодинці, і це було жахливо. Було страшно закрити главу, яка визначала тебе», – звернулася до себе Вікторія Бекхем.

Дизайнер зізналася, що їй довелося переробити себе і ігнорувати критику тих, хто в неї не вірив. Вікторія Бекхем похвалила себе за сміливість слідувати власним шляхом. Згодом вона знайшла своє покликання в індустрії моди і краси, але вона завжди відкрита для нового досвіду.

Читайте також: Бруклін Бекхем підписав шлюбний договір з донькою мільярдера

Поділись


Новини партнерів