Бруклін Бекхем підписав шлюбний договір з донькою мільярдера

21-річний Бруклін Бекхем і 25-річна Нікола Пельтц активно готуються до подружнього життя. Закохані поки ще не зіграли весілля, але вже підстрахувалися на випадок розлучення.

Син Вікторії та Девіда Бекхем більше року зустрічається з актрисою і моделлю, донькою американського мільярдера Нельсона Пельтца. У дівчини успішна кар’єра, її також чекає суттєва спадщина, тому Бруклін впевнений – Нікола любить його не за відоме прізвище. Сам же юнак не має постійного заробітку. У свій час він працював фешн-фотографом, але вирішив розпочати модельну кар’єру.

Цього літа Бекхем і Пельтц оголосили про заручини. Однак весілля було вирішено перенести через пандемію коронавірусу. Закохані не хочуть обмежувати кількість гостей і хочуть влаштувати відразу два торжества: у США і Великобританії. А ось з формальностями тягнути вони не стали. Бруклін і Нікола вже підписали шлюбний договір.

Для актриси такий підхід – норма. У родині Пельтц прийнято укладати шлюбні договори, тому дівчина взяла собі за приклад рідних. Бекхем погодився на такі умови, тим більше, що впевнений – вони з Ніколою разом назавжди.

«Рішення укласти шлюбний контракт було обопільним. У Брукліна був досвід спілкування з дівчатами, які відчайдушно намагалися роздобути прізвище Бекхем. Він щасливий, що Нікола любить його просто так. Сама вона безумовно не відчуває потреби його грошах», – розповіло джерело The Sun.

У разі розлучення Нікола і Бруклін поділять те, що вони придбали і вклали в сімейний стан, будучи подружжям. Стан батьків юнака оцінюється в 335 мільйонів фунтів стерлінгів, в той час як на банківському рахунку Нельсона Пельтца лежить близько 1,1 мільярда.

На новину про шлюбний договір пари відреагували їхні прихильники. «Все правильно зробили, в Америці це звичайна справа», «Наречена – розумниця, враховуючи, що мати Брукліна вічно на межі банкрутства», «Думаю, що рішення прийняв батько Ніколи, а Брукліну нікуди було діватися», «Рішення дорослих людей, молодці», – написали в Мережі.

Читайте також: Девід і Вікторія Бекхем планують створити власний острів

Поділись


Новини партнерів